[ X ]
FRESH
Cum arată rochia pentru care o actriță ar putea sta 5 ani după gratii
Natan, despre meseria de INTERPRET: „M-a făcut mereu maxim de fericit”
Se pregătește de INTERVENȚIE LA AMBII OCHI! Interpretă: „Fără ochelari ...
Prinţul Harry, ameninţat cu moartea din cauza lui Meghan Markle: „Trădător ...

E INDIGNAT de asta! Interpret: „Am făcut curat în messenger-ul mamei și…nu mai fiți ipocriți”

Interpretul Eugen Doibani, alias Natan, are o relație foarte apropiată cu mama sa, Ludmila, și are acces și la conturile ei de pe rețelele de socializare, informează SHOK.md.

Artistul, astăzi, s-a arătat indignat de faptul că prietenii virtuali trimit același mesaj de felicitare mai multor persoane.

„Dragii mei prieteni , vreau să vă urez în primul rând primăvara multașteptată cu temperaturile și starea aia care ne motivează, în celelalte rânduri – băftulice în tot ce a hibernat sau a început iarna asta și în orice început din continuare, dragoste și pace în toate casele, bunăstare , soluții și răbdare pentru toți cei de aici.

În altă ordine de idei , am un APROPO aici. Am făcut curat în messenger-ul mamei și m-a indignat nițel faptul că nu mai încercați să personalizați urările , ci încercați oarecum să fiți dulci , dar fals, prin intermediul creației altor oameni. Nu mai fiți ipocriți și nu mai faceți lucruri doar să fie făcute, e penibil să vezi același gunoi de GIF , de imagine cu glitter, poză , felicitare textuală în rând de la mai mulți oameni consecutiv. Fiți sinceri cu voi și cu ceilalți!”, a scris Natan pe Facebook.

SHOK.md


MAR 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII