[ X ]
FRESH
După aproape 3 LUNI DE ABSENȚĂ… Cristina Moldovanu: „Am revenit”
A făcut MARELE ANUNȚ…pe rețelele de socializare! Deputata Alina Zotea ...
Fondatorul „Poliexpert”, Igor Volnițchi - premiat cu O ÎNALTĂ DISTINCȚIE ...
Jon Snow şi Ygritte s-au căsătorit. Iată cum au arătat actorii Kit ...

E INDIGNAT de asta! Interpret: „Am făcut curat în messenger-ul mamei și…nu mai fiți ipocriți”

Interpretul Eugen Doibani, alias Natan, are o relație foarte apropiată cu mama sa, Ludmila, și are acces și la conturile ei de pe rețelele de socializare, informează SHOK.md.

Artistul, astăzi, s-a arătat indignat de faptul că prietenii virtuali trimit același mesaj de felicitare mai multor persoane.

„Dragii mei prieteni , vreau să vă urez în primul rând primăvara multașteptată cu temperaturile și starea aia care ne motivează, în celelalte rânduri – băftulice în tot ce a hibernat sau a început iarna asta și în orice început din continuare, dragoste și pace în toate casele, bunăstare , soluții și răbdare pentru toți cei de aici.

În altă ordine de idei , am un APROPO aici. Am făcut curat în messenger-ul mamei și m-a indignat nițel faptul că nu mai încercați să personalizați urările , ci încercați oarecum să fiți dulci , dar fals, prin intermediul creației altor oameni. Nu mai fiți ipocriți și nu mai faceți lucruri doar să fie făcute, e penibil să vezi același gunoi de GIF , de imagine cu glitter, poză , felicitare textuală în rând de la mai mulți oameni consecutiv. Fiți sinceri cu voi și cu ceilalți!”, a scris Natan pe Facebook.

SHOK.md


MAR 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...