[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 22 ianuarie 2020. Surprize în dragoste şi schimbări majore ...
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...

E un TREND? Vedete din Moldova care-și ASCUND IUBIȚII...cu emoticoane! FOTO//

De-a lungul timpului mai multe vedete autohtone și-au ascuns iubiții din diverse motive, cel mai des indicându-se faptul că viața personală trebuie să fie ferită de ochii presei și ai publicului. Totuși, de fiecare dată, se atestă și critici care afirmă că nu văd logica și nici necesitatea de a acoperi fețele iubiților cu emoticoane sau cu mâinile.

SHOK.md vă prezintă vedete care și-au ascuns și încă își ascund iubiții.

Interpreta Cristy Rouge are o relație trecută prin timp, însă așa și nu a arătat fața iubitului său, menționând că va anunța public cine este doar atunci când va avea inelul pe deget.

rouge2

Interpreta Adriana Voloșenco s-a căsătorit recent și astfel nu l-a mai ascuns pe deja soțul ei, Alexandru, însă până în ziua nunții a evitat să plaseze fotografii cu el și chiar evita interviurile despre relație, chiar și după logodnă.

adriana2

Interpreta Diana Grigor și-a arătat iubitul zilele trecute, fiind în vacanță, însă luni bune l-a ferit pe Igor de ochii publicului și evitat să publice imagini pe rețelele de socializare, publicând doar cadourile de la el.

diana1

Interpreta Kătălina Rusu, de câteva luni, este logodită, însă inițial l-a ferit pe viitorul ei soț, Andrei, de ochii curioșilor, preferând să confirme relația lor doar atunci când a fost cerută de soție.

rusu2

Interpreta Mariana Șura nu doar că nu și-a arătat iubitul, dar atunci când s-a căsătorit a blurat chipul soțului său în imaginile de la nuntă. La moment, Mariana trăiește o altă poveste de dragoste și a fost surprinsă cu iubitul său la un eveniment.

nunta

Fotomodelul Margarita Dodon, deși a fost cerută în căsătorie, așa și nu și-a arătat iubitul. Ea continuă să-i acopere chipul cu emoticoane.

dodon

Modelul Kristina Ciasovschih este într-o relație de câteva luni și, recent, a publicat o imagine cu iubitul său, însă i-a acoperit fața, precizând că atunci când va fi momentul potrivit îl va arăta tuturor.

ciasov

Irina Rimes și Andi Bănică au ascuns timp de câțiva ani relația lor, chiar și fiind căsătoriți. Despre relația lor s-a aflat recent și s-a confirmat în contextul divorțului.

SHOK.md


IUL 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...