[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Eurovision-ul din Moldova - gazda interpreților din străinătate. ADEVĂRUL gol-goluț de ce doar CÂȚIVA au fost selectați!

Sâmbătă s-a tras linia și au fost selectate cele 24 de piese, care au șanse să reprezinte Moldova, anul acesta,  la etapa internațională a Eurovision-ului de la Viena.

Printre  piesele selectate a fost și cea a interpretei autohtone, Valeria Pașa, care a fost extrem de bucuroasă când au fost anunțate rezultatele.

,,Mă bucur mult că am trecut această etapă, m-am simțit bine pe scenă și acum urmează să mă pregătesc intensiv pentru semifinală. Acum mă gândesc să-mi cos o ținută potrivită  pentru această piesă”, a declarat Valeria Pașa.

Deși anul acesta pentru prima dată au fost înscriși în concurs și interpreți din străinătate, conform declarațiilor Valeriei prea puțini au făcut față audițiilor live.

,,De fapt dintre cei care mă gândeam eu că o să treacă, au și trecut. Doar cei din țările străine nu știam cum o să se prezinte, pentru că nici nu-i cunosc. Eu mă așteptam că vor trece mai mulți concurenți  străini, dar live-urile au demonstrat că ai noștri sunt mai buni”, a adăugat interpreta pentru SHOK.md.

SHOK.md amintește: Valeria Pașa participă la ,,Eurovision” cu  piesa ,, I can change all my life”.

Natalia MORARU


IAN 19, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...