[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Prinţul Harry şi Adele s-au întâlnit în secret. Cum a reacţionat Meghan ...
7 Klase, cu un omagiu inedit pentru regretatul solist: „Vrem să păstrăm ...
Valeria Țurcanu - OMAGIATĂ! Află cum se simte bloggera la cei 27 DE ...
Prezentatoare TV, ÎNTR-O ROCHIE DE 150 DE LEI: „Nu e nimic rușinos” ...

Eurovision-ul din Moldova - gazda interpreților din străinătate. ADEVĂRUL gol-goluț de ce doar CÂȚIVA au fost selectați!

Sâmbătă s-a tras linia și au fost selectate cele 24 de piese, care au șanse să reprezinte Moldova, anul acesta,  la etapa internațională a Eurovision-ului de la Viena.

Printre  piesele selectate a fost și cea a interpretei autohtone, Valeria Pașa, care a fost extrem de bucuroasă când au fost anunțate rezultatele.

,,Mă bucur mult că am trecut această etapă, m-am simțit bine pe scenă și acum urmează să mă pregătesc intensiv pentru semifinală. Acum mă gândesc să-mi cos o ținută potrivită  pentru această piesă”, a declarat Valeria Pașa.

Deși anul acesta pentru prima dată au fost înscriși în concurs și interpreți din străinătate, conform declarațiilor Valeriei prea puțini au făcut față audițiilor live.

,,De fapt dintre cei care mă gândeam eu că o să treacă, au și trecut. Doar cei din țările străine nu știam cum o să se prezinte, pentru că nici nu-i cunosc. Eu mă așteptam că vor trece mai mulți concurenți  străini, dar live-urile au demonstrat că ai noștri sunt mai buni”, a adăugat interpreta pentru SHOK.md.

SHOK.md amintește: Valeria Pașa participă la ,,Eurovision” cu  piesa ,, I can change all my life”.

Natalia MORARU


IAN 19, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...