[ X ]
[ X ]
FRESH
A lăsat deoparte rochiile pentru covorul roşu! Emily Ratajkowski s-a ...
A împlinit 24 de ani și A SĂRBĂTORIT ACASĂ! Actorul Cătălin Lungu ...
Nina Ștanski împlinește azi 43 DE ANI! De dimineață a avut parte de ...
A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: ...

Hellen Monroe și Valeriu Duminică au marcat 1 an de CĂSNICIE în Miami. Cât de NEPOTRIVIT s-a îmbrăcat bloggerița pentru nunta TROPICALĂ!FOTO//

Bloggerița Hellen Monroe și judocanul Valeriu Duminică au marcat un an de la cununia religioasă la 11 iunie curent, informează SHOK.md.

Cei doi se află într-o lungă vacanță prin America de Nord și cea Centrală, așa că au ales să sărbătorească evenimentul într-o destinație deosebită – Miami.

Cu această ocazie, cuplul a dat o petrecere, pe care au numit-o „nuntă tropicală” – fiind vorba de decorațiuni specifice – flori, multă culoare, baloane și, desigur, plajă, palmieri. „Un an de fericire”, scris Hellen pe Instagram.

Totuși, bloggerița de modă, deși a arătat superb într-un costum clasic din două piese de culoare albă, nu s-a „potrivit” peisajului de acolo, având în vedere că stilul petrecerii era „tropical”, iar gradele în termometre depășesc chiar și 30.

Amintim că, Monroe și Duminică s-au căsătorit la 11 iunie 2017 la Bergamo, Italia, iar, ulterior, la 30 august 2017, au făcut nuntă la Chișinău.

SHOK.md


IUN 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...