[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Hellen Monroe și Valeriu Duminică au marcat 1 an de CĂSNICIE în Miami. Cât de NEPOTRIVIT s-a îmbrăcat bloggerița pentru nunta TROPICALĂ!FOTO//

Bloggerița Hellen Monroe și judocanul Valeriu Duminică au marcat un an de la cununia religioasă la 11 iunie curent, informează SHOK.md.

Cei doi se află într-o lungă vacanță prin America de Nord și cea Centrală, așa că au ales să sărbătorească evenimentul într-o destinație deosebită – Miami.

Cu această ocazie, cuplul a dat o petrecere, pe care au numit-o „nuntă tropicală” – fiind vorba de decorațiuni specifice – flori, multă culoare, baloane și, desigur, plajă, palmieri. „Un an de fericire”, scris Hellen pe Instagram.

Totuși, bloggerița de modă, deși a arătat superb într-un costum clasic din două piese de culoare albă, nu s-a „potrivit” peisajului de acolo, având în vedere că stilul petrecerii era „tropical”, iar gradele în termometre depășesc chiar și 30.

Amintim că, Monroe și Duminică s-au căsătorit la 11 iunie 2017 la Bergamo, Italia, iar, ulterior, la 30 august 2017, au făcut nuntă la Chișinău.

SHOK.md


IUN 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII