[ X ]
FRESH
Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 ...
E însărcinată în 33 de săptămâni și CONTINUĂ SĂ LUCREZE! Model: „Sunt ...
Adoră sportul, dar poate practica DOAR ACEST TIP! Ludmila Bălan: „Din ...
7 zodii greu de iubit. Îți vor da mari bătăi de cap

În pijamale „UNICORN”, trei modele ÎȘI FAC DE CAP în mașină: „Când miroase a plictiseală...” VIDEO//

Modelele Adela Prisăcari, Anastasia Fotachi și Viorela Dimici au renunțat la ținutele sexy și au îmbrăcat pijamale colorate „unicorn” și au dansat în mașină, informează SHOK.md.

Imaginile video au fost publicate de una dintre ele, cu precizarea: „❤️Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap când miroase a plictiseala 🤣🤣🤣 … Cel mai interesant că noi niciodată nu ne plictisim, mai ales când ne întâlnim! ❤️Trebuia să vedeți și voi fețele oamenilor care ne-au văzut în aceste pijamale mega dulci și haioase… Credeau ca visează unicorni 🦄🦄🦄 prin zăpadă🤣🤣🤣🤣”.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

❤️Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap când miroase a plictiseala 🤣🤣🤣 … Cel mai interesant că noi niciodată nu ne plictisim, mai ales când ne întâlnim! ❤️Trebuia să vedeți și voi fețele oamenilor care ne-au văzut în aceste pijamale mega dulci și haioase de la @millo_mania.md 😻… Credeau ca visează unicorni 🦄🦄🦄 prin zăpadă🤣🤣🤣🤣 ❤️ Noi vă urăm un început de săptămâna megaaa pozitiv cu multe zâmbete și aventuri ….Nu uitați, fericirea constă în lucruri mici 😻😻😻 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️ Doar las acest video aici!!!! #funnyvideos #girls #funnygirl #pajamasparty #inlove #beautifulgirls #russianmusic #russiangirlsgram

Публикация от 𝓐𝓷𝓪𝓼𝓽𝓪𝓼𝓲𝓪 𝓕𝓸𝓽𝓪𝓬𝓱𝓲 🖤💙💚💛 (@anastasia_fotachi)

SHOK.md


IAN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...