[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

CEARTĂ ca la ușa cortului…LIVE! Victoria Lungu către fiica ei, Valeria: „Să vadă lumea cum vorbești tu cu mama ta…”VIDEO//

Înainte să fie puse restricții de circulație între țări, interpreta Victoria Lungu și-a făcut valiza, și-a luat cățelușa, și a „fugit” la fiica sa, Valeria, la București, pentru a petrece această perioadă împreună, cert e că nu e totul roz în statul acasă, așa că se mai și ceartă, iar, recent, artista se pare că nu a mai rezistat și chiar a decis să arate prietenilor virtuali un conflict de-al lor, probabil în speranța că atitudinea fiicei sale se va schimba…, informează SHOK.md.

Pe adresa redacției noastre a venit un fragment video dintr-un live al artistei, în care vrea să arate comportamentul fiicei sale. 

„Ca să vadă lumea cum vorbești tu cu mama ta…” – a spus Victoria.

Totuși, Valeria i-a replicat că paradoxul e că mama ei tace în live-uri, pe când pe ea lumea o știe și așa cum e. 

Amintim că, recent, pe Instagram, Victoria Lungu spunea că sunt ambele femei puternice și sunt momente diferite: „Legătura Mamă-fiica e o școală. Suntem doua generații diferite și două femei cu personalitate. Această perioadă de #stamacasa este una perfectă, să ne ascultam si sa ne auzim. Eu învăț multe lucruri de la Valeria si asta ma bucură enorm de mult. Te iubesc mami…”.

video-1589189106

SHOK.md


MAI 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...