[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

O interpretă – INDIGNATĂ de mesajul unui polițist: „Domnișoară, plecați acasă și să vă sărute în seara asta un băiat ori dacă nu…”

Interpreta Doinița Gherman, acum câteva zile, se pare că, a avut parte de o situația mai puțin plăcută, cu implicarea unui polițist. Despre aceasta ea a dat de înțeles pe o rețea de socializare.

„DESPRE POLIȚIE, cu dezamăgire…

Nu vreau să generalizez. Pentru că am cunoscut și reprezentanți ai acestui domeniu de un profesionalism incontestabil – oameni de toată admirația care știu de termenul „etică profesională”.Îmi cer scuze de la ei pentru această postare.

Dar e mare păcat că, deși profesia de Agent de poliție este una cu adevărat nobilă, reprezentanții acesteia riscîndu-și pînă și viața la datorie, totuși, nu e apreciată la justa valoare de cetățeni.Și cum să fie?Cînd noi, cetățenii, ne ciocnim mereu cu situații în care sîntem nedreptățiți, insultați, umiliți de cei care se numesc „forțele de ordine”, totuși!

Chiar dacă s-a încălcat ceva, există sancțiuni legale, stimabililor!Nu sînteți în drept să agresați verbal o persoană, înțelegeți asta, oricîte legi ați fi învățat la școală!

Și frazele de genul :”domnișoară, plecați acasă și să vă sărute în seara asta un băiat ori dacă nu, iată dl cutare e în slujba de noapte” , NU vă fac vrednici de numele profesional pe care îl purtați!Nu e normal și nu e corect, stimabililor!!!

Încă o dată, îmi cer scuze de la oamenii care își desfășoara activitatea onest și cu dăruire, apărînd libertățile și drepturile fundamentale a omului, așa precum e prevăzut”, a scris Doinița.

SHOK.md


OCT 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII