[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

O interpretă – INDIGNATĂ de mesajul unui polițist: „Domnișoară, plecați acasă și să vă sărute în seara asta un băiat ori dacă nu…”

Interpreta Doinița Gherman, acum câteva zile, se pare că, a avut parte de o situația mai puțin plăcută, cu implicarea unui polițist. Despre aceasta ea a dat de înțeles pe o rețea de socializare.

„DESPRE POLIȚIE, cu dezamăgire…

Nu vreau să generalizez. Pentru că am cunoscut și reprezentanți ai acestui domeniu de un profesionalism incontestabil – oameni de toată admirația care știu de termenul „etică profesională”.Îmi cer scuze de la ei pentru această postare.

Dar e mare păcat că, deși profesia de Agent de poliție este una cu adevărat nobilă, reprezentanții acesteia riscîndu-și pînă și viața la datorie, totuși, nu e apreciată la justa valoare de cetățeni.Și cum să fie?Cînd noi, cetățenii, ne ciocnim mereu cu situații în care sîntem nedreptățiți, insultați, umiliți de cei care se numesc „forțele de ordine”, totuși!

Chiar dacă s-a încălcat ceva, există sancțiuni legale, stimabililor!Nu sînteți în drept să agresați verbal o persoană, înțelegeți asta, oricîte legi ați fi învățat la școală!

Și frazele de genul :”domnișoară, plecați acasă și să vă sărute în seara asta un băiat ori dacă nu, iată dl cutare e în slujba de noapte” , NU vă fac vrednici de numele profesional pe care îl purtați!Nu e normal și nu e corect, stimabililor!!!

Încă o dată, îmi cer scuze de la oamenii care își desfășoara activitatea onest și cu dăruire, apărînd libertățile și drepturile fundamentale a omului, așa precum e prevăzut”, a scris Doinița.

SHOK.md


OCT 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...