[ X ]
FRESH
Fotografiile prin care Kylie Jenner îi promovează adidaşii lui Kanye ...
Direct de la Milano Fashion Week! O bloggerița Olga Lavric într-o ...
Adoră Spania și ÎNVAȚĂ LIMBA SPANIOLĂ! Arsenium: „Vreau să…”
Un fost lider de partid A SLĂBIT 7 KILOGRAME și a dezvăluit secretul: ...

PROBLEME la postul public de televiziune, cu doar câteva ore înainte de FINALA Eurovision? DETALII!

Cu doar câteva ore înainte de începutul finalei Eurovision Song Contest 2018, persoanele implicate în buna desfășurare a Eurovision Moldova erau în căutarea „urgentă” a unui prezentator TV care cunoaște și engleză, informează SHOK.md.

Deși mai mulți internauți au reacționat la anunț întrebând despre ce e vorba, răspunsul nu a venit, iar la scurtă vreme a și fost șters de pe Facebook. Ulterior, la ora 17.00, pe site-ul televiziunii a fost publicată informația că punctele Moldovei la Lisabona vor fi prezentate de Djulieta Gînu-Ardovan, iar finala va fi comentată de Doina Stimpovschii. În anii trecuți informațiile de acest fel erau prezentate cu câteva zile mai devreme.

Nu se cunoaște exact dacă prezentatorul era căutat pentru a comenta sau a prezenta punctele. Anterior, SHOK.md a încercat de câteva ori să afle cine va fi persoana care va prezenta punctajul oferit de țara noastră, însă nu a primit răspuns.

Precizăm că, semifinalele Eurovision au fost prezentate de Djulieta Gînu-Ardovan, iar finala națională a fost găzduită de Sergiu Beznițchi, Evelina Vîrlan și Djulieta Gînu-Ardovan.

Amintim că, în anii trecuți punctele juriului din Moldova au fost comunicate de Olivia Furtună și de Gloria Gorceag.

SHOK.md


MAI 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...