[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Provocare lansată pentru Chirtoacă: “Explicați, vă rog, motivul genialelor schimbări în traficul rutierelor” FOTO//

Un internaut, locuitor al capitalei indignat de noile modificări din transportul public, i-a lansat primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă o provocare.

Acesta îi propune să circule cu transportul public spre Râșcani sau Ciocana, după încheierea zilei de muncă pentru a vedea eficiența deciziei adoptate cu privire la scoaterea microbuzelor de pe arterele principale ale capitalei.

“As vrea sa-i fac o invitatie publica domnului Chirtoaca ca finisind orele de lucru, sa incerce sa se deplaseze de la statia de troleibus de pe strada Puskin catre Riscani sau Ciocana cu transportul public in intervalul dintre orele 18:00 si 19:30. Facind acest lucru as vrea sa-l rog sa explice tuturor motivul genialelor schimbari in traficul rutierelor si cum asa lucruri se pot intimpla intr-un oras modern?! Troleibuse arhipline, lume enervata, toti se calca in picioare..in ce consta optimizarea, dle Chirtoaca? Ai de pierdut o ora pentru a ajunge acasa, pe cind era nevoie de doar 20-30 min. Si e doar un exemplu, sint sigur ca mai sint si altele. Ce ziceti domnule Chirtoaca, acceptati provocarea? Aratati lumii ca sinteti un om simplu si va pasa de oraseni.. Din pacate nu va am in lista de prieteni, asa ca-i rog pe toti sa faca share, poate o vedem si pe asta. Multumesc”, a scris Mka Domino pe Facebook.

SHOK.md

trol trol1 trol2


NOI 4, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...