[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Scandal! ACUZAȚII GRAVE în adresa lui J Balvin: Ar fi PLAGIAT piesa unei interprete din Moldova!

Bogdan Tommo, un cunoscut producător de muzică din România, și J Balvin, cântăreț internațional, sunt protagoniștii unui scandal de proporții pe piața muzicală. J Balvin este acuzat de Bogdan Tommo că a plagiat o piesă românească –”Machina”, pe care o cântă interpreta originară din Moldova – Silvia Costache, alias Seeya, și pe care columbianul a lansat-o sub denumirea de „Machika”, informează SHOK.md.

Potrivit www.spynews.ro, piesa lansată de J Balvin este hit internațional și are aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Producătorul român susține că piesa a fost întregistrată încă de anul trecut și avea în plan o colaborare cu Sean Paul, pentru a face un featuring cu interpreta piesei, cântăreața Seeya.

„Am constatat, cu stupoare,  că tocmai J Balvin mi-a plagiat o producție muzicală. Este vorba de ceea ce cânta el, acum, ‘Machika’, care, de fapt, este 1 la 1 cu piesa artistei mele, Seeya, ‘Machina’. Pentru că aveam o întelegere/colaborare, în derulare, cu un producator și artist american, a trebuit să trimit piesa ‘Machina’ către America, pentru a se înregistra vocile. Mai mult de atât, am și filmat un videoclip la această melodie, în iulie 2017, in Azerbaijan, cu Seeya. Un videoclip pe care urma să-l lansam după ce primeam și varianta din Statele Unite ale Americii. Însă altul mi-a luat-o inainte, dar fară acordul meu. Am apelat la avocații și colaboratorii mei din străinatate, pentru a demara procedurile legale, cu privire la această gravă încalcare a drepturilor mele de producție. Așa cum am mai spus, toate drepturile aparțin TommoProduction, înregistrate și rezervate nouă”, a scris Bogdan Tommo pe Facebook.

Contactat de Spynews.ro, Bogdan Tommo se declară șocat de cele întâmplate și spune că nu se aștepta ca aceste fapte să se producă la un nivel atât de înalt. „Nu mă așteptam. Noi aveam piesa gata încă de anul trecut. Aștept să facem toate demersurile, să vedem cum se rezolvă. Acesta este plagiat, clar, în America se pedepsește grav această încălcare a legii. Mi-a dat mesaj managerul lui Daddy Yankee, la fel, nu-i vine să creadă. Dacă J Balvin vrea să trec peste, să vorbim mai întăi, să facem o colaborare cu artiștii mei. Eu am scris un mesaj și pe pagina lui de Facebook, deci trebuie să mă contacteze“, ne-a spus Bogdan Tommo.

SHOK.md

 


FEB 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...