[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, dată în judecată pentru furtul unui logo
Președintele Dodon, de Ziua Mondială a ȘAHULUI: „Voi face tot posibilul ...
O zi plină de CADOURI ȘI SURPRIZE! Iuliana Beregoi, la 14 ani, a dat ...
Rita Ora, cu sânii goi pe Instagram. Fotografia le-a aprins imaginaţia ...

SCANDALUL cu TORTUL ia amploare! Adrian Ursu își apără SOȚIA: „Irina are vina ei, dar acum analizați voi obiectiv cît de mult a greșit ea și...”

După ce zilele trecute o mireasă s-a plâns, pe o rețea de socializare, că tortul de la nuntă, pe care-l comandase la Irina Negară, nu era așa cum a vrut, ba mai mult – Irina i-a lăsat fără tort în final, interpretul Adrian Ursu a venit cu reacția multașteptată de câteva zile.

Interpretul a povestit cu lux de detalii cum a fost situația și afirmă că soția sa are o parte de vină, însă lucrurile trebuie analizate obiectiv.

Iată ce a scris Ursu:

„Mi-a amenințat și insultat soția… Un mic citat:

„Am să vă înec în Nistru!”

Apoi își cerea scuze de la ea, îi pupa mîna și vroia TORT! Detalii mai jos!

Îmi iubesc soția, o susțin în toate, mai ales în pasiunea de a face torturi! Ne ajutăm, ne dăm sfaturi și ne criticăm reciproc, luptăm pe diverse teme prin argumente. Ne-am contrat mult și pe acestă temă: Facem postare, ori nu? Eu ziceam da, ea nu. Eu da, pentru că unii aiuresc, iar alții nu știu adevărul și le e greu să o susțină! Ea nu, că nu vreau să te afecteze indirect.

După ce o postare despre Irina și tortul ei au ajuns să fie subiect de reportaj la tv , am zis gata, ajunge!

Încărcați-vă cu răbdare, că așa descriere mare nu am mai făcut vreodată, dar detaliile contează!

Aseară am scăpat de fierbințeala negativă de la calvarul prin care a trecut Irina, m-am detașat de comentariile răutăcioase și am simțit că sunt gata să descriu totul obiectiv, chiar de sunt soțul Irinei.

Cîteva lucuri din start despre ea:

1.Niciodată nu s-a declarat patiser ori marele cofetar. Are o pasiune și face torturi și deserturi sănătoase. Din oricare o poate servi liniștit pe Maria-Andreea. De cîte ori i s-a propus să dea Masterclass-uri, a refuzat menționînd că nu este marele patiser. Ea învață de la cei din Rusia, Ucraina, SUA, Franța…

2.Niciodată nu a tins să devină persoană publică, (vedeta, cum îi zic unii). Pot confirma toți reporterii/jurnaliștii care au apelat vreodată la ea/noi pentru interviuri, articole… Tare greu acceptă. Nu vrea publicitate, nu vrea presă. Dacă ai văzut-o la tv, atunci tot eu am rugat/insistat de 10ori. Pot confirma: Cristina Mihalachi, Maria Onica, Silvia Petrov, Alexandrina Malvina, Botnaru Diana…

3.Dacă vreun reporter în vreun reportaj a declarat că torturile ei sunt delicioase ori cele mai bune, este părerea lor sinceră, neinfluiențată.

4.Pentru cei ce cred că Irina e “doamna director” și doar primește comanda și altcineva le face, apoi află că Ea face tot! Ea cumpără produsele cele mai bune, cîntărește, amestecă, coace, face crema, asamblează, decorează cu flori/fructe și tot felul de accesorii. Vara, în vacanță o ajuta sora. Au mai fost ajutori pentru cîteva zile, dar toți pleacă: Italia, Franța, Germania… nu are cine lucra.

5.Muncește 7 zile pe săptămînă – 2 zile cite 4-6ore, 3zile – 6-8ore și 2 zile – 15ore pe zi.

Nu crezi, vino să lucrezi cu ea – măcar 5 zile din 7.

O mireasă a făcut o postare și tare multă lume a comentat, criticat, insultat, distribuit… fără să știe/aștepte detalii. După stilul majorității comentariilor (ortografie, mod de exprimare, conținut pe pagina comentatorului, poze, profile dubioase, profile vădit false…) m-am gîndit că nu are sens de reacționat, că pe 90% nu-i interesează adevărul, dă-le ceva de criticat doar.

Puțini au fost cei care au analizat obiectiv comentînd gen: poate ar trebui să auzim/așteptăm și părerea Irinei… nu poate fi chiar așa… dar ce au făcut mirii, de s-a întîmplat așa.. a fost ori nu… … într-o situație de conflict, vina o au ambele părți…

IATĂ ISTORIA cu lux de amănunte!

În data de 6 septembrie am cîntat la o nuntă la Villa Drago. Acolo am întîlnit prieteni, cumetri, am cunoscut cea mai modernă soacră mare, cu o chelari stilați, coafură și adidași comozi pentru dans, soacră mică tînără și frumoasă, de parcă era sora miresei, public puțin, diferit, dar tare receptiv.

Cel mai important: Mireasa, era una dintre cele mai frumoase mirese văzute vreodată! Parcă era de pe coperta!Ea știa multe din melodiile mele. Tare plăcut. Am cîntat cu ea și sora mirelui, am umplut instagram(instastories-ul) cu atmosfera superbă de la nunta lor.

Mirele, cu un zîmbet sincer, cu o față de copil cu ochii înguști, vesel, a cîntat, a sărit în sus și în final au rămas cu toții tare mulțumiți, fapt confirmat prin poze și video de la nunta lor.

Era atît de vesel acolo, încît am stat în loc de 45min, o oră și jumate. McMike “m-a oprit”, că deja trebuia să fie masa a 2-a. :)

Toți au mulțumit… Mirele m-a petrecut, mi-a mulțumit sincer, ori aparent sincer.

Pînă aici ar fi fost postarea mea pe 7septembrie, dar altfel s-au aranjat lucrurile.

Cînd am plecat, am văzut că a ajuns și tortul făcut de Irina. Tare bine dispus am pornit acasă. Peste 5min i-am scris un mesaj fotografului de la eveniment, Sergiu Bîrcă: Te rog să faci poză la tort, cu mirii, cu mireasa…

De aici, seara a luat o întorsătură la 180grade

Sergiu imi raspunde că mirele face scandal și tu vrei poză?

…că Irina a greșit culoarea tortului.

De aici, obiectiv vă descriu tot ce s-a întimplat adunînd ce mi-a spus Irina fiecare 10minute la telefon, apoi acasă, ce mi-a spus Ion, colegul ei care a adus tortul și multă lume prezentă pe teritoriul Villa Drago, cărora nu le dau nume, ca să nu îi implic în temă.

Mirele și-a exprimat indignarea că nu așa tortul cum trebuia, că ei au comandat altfel. Colegul care a livrat tortul i-a spus: nu vă faceți griji, acuș îi sunăm Irinei și se rezolvă.

Irina i-a explicat la telefon mirelui, ceea ce a explicat și miresei cînd a făcut comanda și oricui care transmite poză cu tort cu marțipan. Mai exact, Irina are deja un mesaj-șablon care îl spune tuturor celor ce vor să facă comandă de tort de acest tip – cu marțipan (pasta de zahăr de pe tort)

– Eu nu fac astfel de torturi, nu lucrez cu marțipan/pasta de zahăr, fac torturile din produse naturale, fără margarină, unt, premixuri(adausuri artificiale) doar cu fructe, mascarpone, cream cheese …

La toți le spune să aleagă din tipul torturilor pe care le face ea, décor din torturile ei ori să descrie ce culori vor, ce décor va fi la eveniment și dacă au încredere și au selectat-o, atunci să lase la discreția ei.

Obiectiv o critic pe Irina: Nu întotdeauna are descrierea dolianțelor și promisiunilor în scris. Din lipsă de timp! Ea cu umărul ține telefonul, cu mîînile face tortul. Reiterez, lucrează singură, deocamdată, iar dacă de explu ai lăsat crema să se bată cu 30sec mai mult, poți s-o arunci.

O să adunăm echipă, dar e greu. Lumea nu vrea să muncească mult.

Irina, auzind că decorul nu le e pe plac, după o zi de muncă, pe la 23.00, s-a sculat din pat cu tot cu fetiță, a dus-o pe Maria-Andreea în 5min la bunici și –a plecat de la Ialoveni la Villa Drago – 50km într-o direcție si apoi înapoi… Dar nu contează asta, important să fie mirii mulțumiți!

Același lucru am rugat-o și eu cînd i-am descris ce nuntă veselă și să facă tot posibilul.

Nici nu a reușit Irina să fie la jumătate de drum și am început ambii să primim mesaje de la cei de acolo: Ce s-a întîmplat? Mirele, nu mireasa, dar mirele umblă scrîșnind din dinți și se plînge la toți pe rînd că tortul nu e așa, că le-a stricat Irina nunta, că… Citez: așa sărbătoare și asta a stricat totul…

Ce fel de bărbat e acesta, care se jeluie, fățărnicește, face panică pe cînd totul la eveniment era superb, iar Irina pe drum spre ei.

De mine deja a început să vobescă cu totul altfel. Citez:

– Blea, eu de stiam, nu-i dădeam lu aista banii… Iaca, o cîntat și s-o si-ebit repejor acasă!

Scuzați de ortografie, nu știu cum se scrie corect citatul!

Mie îmi venea să mă întorc înapoi, să mă uit la el în ochi, dacă nu îi e rușine mai ales că a fost așa un program reușit, cum au vrut ei: cu piese cu calancea, mai puține de muzică populară, piese în rusă să fie… Am cîntat program dublu de ce am promis.

Lumea mi-a spus că nu are sens să vin, el e inadecvat deja. Poate de la amestecul de băuturi alcoolice. Se întîmplă, mai ales cînd la nuntă sunt barmani și cocktailuri diferite care dacă le amesteci, îți iau mințile.

Irina, venea cît posibil de repede spre ei, dar toate aceste mesaje, îi faceau clar descrierea tipului de barbat/tipului de mire:

”Taaare îi plac” bărbații „panichiori”, neorlăiți… miri exagerat de pedanți, care se pricep în tot. A mai văzut din aștia, dar în final era tot bine. Gustau tortul… și acum comandă tot mai des. Aici, era să fie altfel.

A ajuns Irina și deodată s-a apucat de trebă. Decora cu folii aurii tortul.

Mirele în capul ei cu ton ridicat: doamna Irina, de ce s-a întîmplat așa, de ce nu e așa cum am vrut, de ce…??

Irina iar le-a explicat ca și la telefon, pentru că i-am spus miresei, eu nu fac torture din marțipan, eu fac în stilul meu… Spray-ul auriu peste crema nu se aranjează cum e în poza voastră. Decît să arate prost, am hotărît să folosesc doar flori scumpe (o compoziție) în culorile decorului de la nunta voastra.

Eu am considerat ca asa design se va combina mai bine la stilul de la nunta voastră.

Ceea ce numesc unii “specialiști în torturi” – echibana, e compozitie din Hortensie – 200lei bucata și alte flori și tipuri de verdeață, care îl total costă mult.

Mirele a continuat la capul ei cu întrebări și pressing… ce să mai… om nătîng…

Irina încerca să facă tortul pe plac, el îi facea „capul dobă”, ca și la invitați mai devreme.

Tot acest tip lîngă ei se afla colegul Irinei care livreaza torturile (prietenul familiei noastre, Ion). Văzînd că Irina se stresează și nu poate lucre liniștit, a rugat mirele să n-o mai streseze și s-o lase să fac alt décor…

SHOWL ANILOR 90

Aici a început „show-ul anilor 90″:

Mirele: CINE EȘTI TU? MRAZIULE, IEȘI AFARĂ! MARȘ NAHUI Mraziule, RÎSULE… IEȘI AFARĂ! Ieși afară…

Striga de parcă era nebun: VĂ ÎNEC ÎN NISTRU !!!!!!!!!!!!!!

?????????????????????????????????

Poftim? VASEA, ÎI ÎNECI ÎN NISTRU? Cine ești tu, Vasîli, să vorbești așa??!

Om inadecvat! Ochi tulburi, de parcă era nu doar a băut alcool.

Tot asta și altele perle Nu au încăput în postarea miresei despre tort și Irina, ori ea nu era acolo.

Ion, bărbat de 29 ani, aprox 1.90m, cu un pumn cît doi de ai mei, abia s-a reținut să nu-l pocnească pentru așa insulte, amenințări… I-a spus așa:

-Potlogarule, eu lucrez cu Irina, doar ea îmi poate spune să o aștept afară sau aici! Cu tine dacă vrei, ne vedem mîine.

Irina, a insistat să plece Ion, că de nu, ar fi degenerat în bătaie.

Ce credeți că a făcut mirele dupa ce a plecat Ion? Striga ca un nebun la Irina drept deasupra tortului, de-i sărea saliva peste tort, gesticula cu mîinile la Irina… de parcă s-o lovească…

Exact aici, Irina putea să se întoarcă, să strîngă lucrurile și să plece.

Credeți că aici a urmat din partea Irinei “șocanta trimitere p..da masîii”? Nuuu, mai este un pic!

Mirele: De ce el m-a numit așa? Ce își permite el?

Irina, ca să-l liniștească, exact în acest moment, și-a cerut scuze, de cîteva ori…

Mireasa nu-l putea liniști pe mire: Vasea, fata și-a cerut scuze… Fata nu-i vinovată că acela ți-a zis așa…

Vasea mai departe, tot așa a ținut-o, pînă i-a crăpat răbdarea Irinei și a strigat tare la el, exact cum a scris mireasa în postarea ei:

DU-TE ÎN P… …. !!!

Eu vouă tort nu vă fac!

…Multe femei ar fi început a plînge. Probabil asta ar fi ajutat mai mult, dar Irina e altfel, rabdarea ei are o limită.

Paradox! Doar expresia din popor si tonul Irinei, l-au oprit.

Irina a început să strîngă lucrurile!

Mirele: Domna Irina, eu îmi cer scuze… Doamna Irina, vă rog frumos…

Doamna Irina, da-ți să vă sărut mîna…

Mirele s-a schimbat la 180grade! Fiecare probabil a întîlnit așa oameni măcar o data. Acum strigă, peste 10sec își cere scuze, peste încă 2min urlă… În 23 de ani la evenimente, am avut ocazia să văd de tot felul.

IRINA: DĂ-MI PACE!

MIRELE: DOAMNA IRINA, VĂ ROG FRUMOS… VĂ PUP MÎNA…

Irina, i-a întrebat pe ambii: vreți tort, ori nu?

Da, vrem.

Atunci lasați-mă să lucrez.

MIRELE: NU VĂ LAS PÎINĂ NU VÎ PUP MÎNA!

Irina: dă-mi pace, duceți-vă la oaspeții voștri.

Într-un final ia sărutat mîna și a plecat.

Mirele, care nu demult amenița, acum îi pupa mîna.

Concluzii, singuri vă faceți.

Eu sunam fiecare minut Irinei, deja aiuream acasă că Irina nu răspunde…

Cînd mi-a povestit asta la telefon, îmi venea să plec cu tot cu Maria-Andreea pe care o luasem de la bunica la miez de noapte. Să merg și să văd, cum mirele pozitiv și recunoscător, s-a transformat în …

S-o iau pe Irina de acolo.

IRINA A ZIS SĂ NU VIN cu fata pe drumuri, se descurcă singură. Deja i-a pupat mîna… parcă și-a revenit. Ce pot să zic, curajoasă femeie am. Multe femei, ar fi început a plînge, ar fi intrat în panică, multora le-ar fi tremurat mîinile și nu ar fi fost în stare să mai facă ceva. Ea cu nervii la pămînt, a continuat.

Ne-am consultat ambii la telefon ce să facă. După ce m-am liniștit, nu administratorul cum a scris mireasa în superba postare, dar eu/noi am hotărît să facă tot ce-i stă în puteri ca să placă miresei… să le pună cîte foilii de aur pe tort vor ei, să facă tot doar să nu le dăm posibilitatea de face comenta urît pe internet.

Demult i-am zis Irinei: într-un an decînd ai început, s-au adunat atîția invidioși (patiseri, pseudo-patiseri) mulți oameni răutacioși, fițoși, supărați pe tot, pe toți, care doar așa se pot manifesta… care asteaptă să toarne zoi, să critice, să insulte… Așa se simt ei puternici.

Încă decînd Irina nu dă la nimeni rețetele ei, era văleu, d-apoi acum.

Lucru ce s-a demonstrat în scurt timp!

Continuăm: În 30minute, decorul a fost refăcut.

Mirii au revenit și mirele iar întrebările vechi:

Da de ce așa? Da de ce s-a întîmplat la nunta noastră? Dar de ce aurul nu e ca pe poza care au gasit-o pe internet ei?

Mireasa: Vasea, hai să luăm tortul, lumea așteaptă…

Mirele: Cît trebuie să achităm?

Irina: iată kîte kg e tortul + suma pe livrare( transport Ialoveni-Villa Drago-Ialoveni – 100km) + topperul din lemn(inscriptia de pe tort 200lei) total 4000lei

O mica abatere – Informația pentru specialiștii de pe internet: tortul nu e sac cu cartofi. Se transportă în cutie specială pentru livrare torturi, ca să nu cadă, să nu se deterioreze, în cutie ermetică din plastic alimentar cu o țeavă din fier care străpunge tot tortul si îl ține fixat pe tot parcursul traseului. Pe drumurile noastre, lucru absolut necesar. Construcția, a fost inventată și patentată în SUA și costă foarte scump.

Apoi pe lîngă transportare, dupa ce scoate fierul cu plastic din tort, trebuie să repair/astupi gaura, adică șoferul trebuie să aibă și aceste abilități sau să vină și un specialist cu el. Apoi cam 80% din cazuri, trebuie să aștepte ca mirii să primească tortul și să pînă îl achită, trece o oră.

Pentru tot asta cu mașina șoferului, cît ar trebui să coste livrarea? 200lei/500/800lei?

Mirele: de ce e mai scump?

Irina i-a explicat.

Mirele: de ce e mai scump? El nu e așa cum trebuia…

Irina iar explică istoria de ce… și apoi sleită de nervi și puteri.

Irina: E munca mea, e timpul meu, kg mai multe, am adugat aur… flori scumpe.. așa vreau eu că atît costă!

Mireasa: Vasea, hai să luăm odată tortul și să-l dăm, oaspeții așteaptă…

Mirele: Katiușa, ție îți place tortul?

Ea: nu e așa cum am vrut eu, dar nu mai contează. Trebuie să dăm tortul!

El: Nu, nu…ian arată poza, cum trebuia să fie? ( circ, nu alta )

Irina intervine: Ekaterina, eu ți-am spus la telefon că nu fac așa torturi… am explicat???

Mirele: Aaa, Katiusha, a spus la telefon că nu va fi așa???!!!

Ea: Nu țin minte!!!

Aici, o pauză toți tac… Irina așteaptă… si-apoi întrebă:

Voi vreți să luați tortul ori nu?

El: Nu, noi nu putem să-l luăm. Înțelegeți…

Mireasa și mai agitat și insistînd: Vasea, plătește doamnei și ia tortul?

El ca un copil: Nu, noi nu putem așa. Noi am vrut…

Ea: Vasea, du-te tu acum la oaspeți și spune-le că nu avem tort.

Pauză…

Irina a înțeles că aici nu mai are sens de insistat, dacă nici mireasa/soția lui nu îl poate convinge.

Îl luați?

MIRELE: IA-ȚI TORTUL ȘI TE-I DUS!

A luat tortul și a urcat în mașină.

Mi-a raspuns la telefon… Eu am rămas șocat, am zis să se întoarcă și să-l dea, ca să guste lumea și să se convingă cît de bun e!

Irina: Adrian, pentru ce? Tu nu ești aici ca să vezi că nu are sens. El pînă a veni eu aici, deja a criticat tortul și munca mea. El nu e adecvat. Ochii îi sunt tulburi parcă a fumat ceva sau băut mult…

Eu: Irina, lasă tortul! Achit eu tortul lor. Dacă el e așa, de ce să le dăm posibilitatea de a comenta?

Irina: Pentru ce să îl las, dacă nu vrea el? Să mai zică apoi că nici nu era gustos, Domne Ferește că s-a otrăvit… Să pună ceva în el, să facă o poză și să zică că uite ca era o țîntă în tort… La cum l-am cunoscut eu, ar putea fi și așa.

Concluzii vă faceți voi, dragi cititori ce ați ajuns la final!!!

Irina are vina ei, dar acum analizați voi obiectiv cît de mult a greșit ea și ce trebuia să facă. Obiectiv, fără a insulta pe cineva, pentru că și mirele am văzut(sper) că treaz e om normal, adecvat, care la rîndul său va învăța ceva din această istorie.

Repet: nimeni din oaspeți nu ar fi observant. Era un tort drăguț cu flori, iar cînd ar fi gustat, ar fi fost mega impresionați. Era de tipul preferat al meu.

DRAGĂ MIREASĂ, iată așa e o descriere obiectivă a situației.

Poate tu nu erai la curent cu toate dataliile, periodic ai lipsit de la scenele descrise de Irina și alte persoane de acolo, sau ai hotărît să le omiți ca voi să fiți în lumină bună, iar pe Irina s-o descrii drept o arogantă și needucată. Poate nici tu nu ai vrut așa scandal, dar postînd despre soția mea pe tocmai 3 pagini de profil, ai reușit.

Greșeala Irinei e că nu a avut mesaj scris în care ți-a explicat că nu face așa torturi, face cum sunt pe pagina ei, de aia lumea și comandă.

A ta greșeală este aceeași, plus că nu ai știut cum să-ți liniștești soțul. O să înveți în timp.

Ai grijă de soțul tău, mai ales cînd are așa stări. Aceste stări nu pot duce la nimic bun.

Învață-l să nu facă dragedie din oricare fleac ( decorul tortului, în raport cu nunta voastră veselă, era un fleac, iar in raport cu viața de familie, e nimic)

Fericirea și succesul unei familii nu depind de asta.

VASEA, cînd bei sau te enervezi/indispui tare, nu fă panică. Nu te jelui pe ce nu s-a întîmplat încă. Nimeni din oaspeți nu știa cum trebuia să fie tortul… L-ar fi văzut, aplaudat vouă, l-ar fi gustat și apreciat și tortul și pe voi pentru alegere. N-ar fi fost această postarea Ecaterinei, n-ar fi fost atîtea comentarii răutăcioase, care nu au legatură cu realitatea. Ar fi fost un mega colaj din video și poze și comentarii pozitive de la nunta voastră care a fost superbă!

Nu ar fi preluat un site, care a lansat stirea în goana dupa trafic si senzatie, dar opinia Irinei au uitat să întrebe… Și-au amintit mai tîrziu, ca să poată face cîteva știri. Una cu postarea miresei și alta cu replica Irinei. Nu ar fi preluat alte site-uri, dar dacă deja a apărut pe un site, apoi cum să rămînă alții în urmă… scandalul aduce trafic… hai peste tot… Și la tv.

Vouă poate vii în cot, că nu locuiți în Moldova, voi stați în Marea Britanie. De la înălțimea zborului vostru, ați venit, „făcut o treabă” și ați plecat. Noi aici muncim și facem ceva pentru a crește, pentru a ne dezvolta, pentru a pune pe roate din pasiune, o mica afacere. Voi ne-ați ajutat, dar noi ne-am unit și mai tare și vom crește, la fel cum poate paradoxal, în cîteva zile de zoi turnate, Irina are creștere mai mare de followeri și mai multe comenzi.

Tuturor ce se bucură și au comentat urît, vreau să le spun proverbul: Nu mor caii, cînd vor cîinii!

Toată această situație ne-a afectat 3zile, dar acum vedem partea bună:

O experință neplăcută, din care înveți multe lucruri. Din cîte torturi a făcut Irina, doar 3 persoane au avut preteții concrete, cu 50-70% de adevăr.

La primul critic am răspuns acum, la celelalte două problem apărute, va scrie Irina. Eu am oboist să scriu deja. J))))

Irina, va fi de 10 ori mai precaută în tot: discuții în perioada de precomandă, confirmări, décor, acceptarea comenzilor, ora de livrare mai devreme, ca nimeni să nu fie beat…

Irina a văzut cît de invidioși, răutăcioși, fățarnici…sunt unii oameni, iar alții atît de inteligenți, care nu au comentat deloc, dar mai întîi au sunat, sau au așteptat pîna va veni replica!

Această postare e pentru scumpa mea, Irinuca, pentru cei care au avut răbdare și încredere în ea.

Pentru cei care acum au curajul să recunoscă au greșit făcîndu-și concluzii pripite, RESPECT!”.

Iată și povestea miresei:

„Nunta fara torta de la Irina Negara si cu un p****** la clienti !” Cu multe luni inainte de nunta noastra ce a avut loc pe 6 septembrie 2017, eu am avut grija sa comand torta la deja vestita Irina Negara. Designul si umplutura am confirmat personal cu doamna in cauza, pentru ca sa ma asigur ca torta va fi asa cum mi-o doresc si in acelasi moment sa se combine cu restul decorului. In ziua nuntii, torta a fost livrata cu 2 ore mai tirziu si arata absolut diferit de ceea ce vroiam noi! In prima poza se vede designul pe care l-am vrut si le care l-a confirmat doamna Negara ca il face si in a doua poza se vede torta care am primit-o noi pe 6 septembrie ! Contactata de noi doamna Irina as spus: „Daca va este atat de principial eu vin si va adaug aur”. Adica cum, si normal ca daca confirmi un design anume il vreai pe ala, logic nu?! Cel mai interesant a fost cind ea a ajuns si a inceput sa adauge „folie aurie” pe torta. La intrebarile mele de ce torta e diferita de ceea ce am comandat noi, ea a spus ca nu este o patiserie si designurile le face asa „cum vrea ea”. Cuvint in cuvint: „Eu am considerat ca asa design se va combina mai bine la nunta voastra”. Ma scuzati, cine esti tu ca sa decizi pentru noi ce torta dorim. Mai ales ca nu sunt deloc eftine creatiile ei! Atunci cind sotul totusi incerca sa inteleaga de ce asa ceva s-a primit, doamna Irina Negara a strigat, cuvint in cuvint : „Da dute-n pizdamasii” si a inceput sa-si stringa toate florile etc. A urmat fraza ” Eu torta nu v-o dau, va duceti sunt multe magazine si va cumparati ce vreti”. Femeia asta nici macar pe o secunda nu s-a gindit ca se cearta din cauza nedreptatii sale cu MIRELE SI MIREASA care trebuie sa distreze, sa fie alaturi de oaspeti, da nu sa discute cu un om arogant si prost educat! NICIODATA din gura ei nu a iesit un cuvint de scuze, NICIODATA nu si-a acceptat ea greseala. Totusi la rugamintele administratoarei localului, doamna Negara a terminat torta, nici macar aproape de ceea ce e pe poza. CULMEA: Costul initial al tortei era de 3,600 lei si atunci cind a intrebat sotul cit trebuie noi sa platim ea ne zice, 4,000 lei! Dialogul:

-Sotul: Dar de ce noi trebuie sa platim pentru greseala dvs, pentru timpul nostru rapit din petrecere, pentru emotii negative?

-Irina: Ca eu asa vreau!

-Sotul: Ti-ai luat torta si ai plecat!

Sa va zic drept ea a crezut ca sotul glumeste

Si-a luat podoaba de 4000 lei si s-a dus!

Noi am ramas fara torta la nunta, nu am putut s-o gustam, s-o filmam, sa savuram, dar in schimb nu ne-am calcat demnitatea. Eu tot ma tin, dar vreau sa zic ca asta-s niste „businessmani” care nici nu au dreptul sa fie popularizati, valorificati si luati in seama. A dat gust de bani, faima si followers si isi permite sa trimita clientul in pizd****ii! Departe nu ai sa ajungi Irina, ca Moldova e tare mica, da Chisinaul inca si mai mic. Din propria experienta va sugerez viitoare mirese sa va legati doar cu firme trecute prin timp si experienta!”.

SHOK.md


SEP 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...