[ X ]
FRESH
Horoscop 22 mai 2019. Clipe de neuitat în vacanţă şi o promisiune
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...

Scandalul IA AMPLOARE! Costi Burlacu sesizează deputați și miniștri: „Se discută mult prin culise, și peste tot aceleași indignări și supărări”

După ce compozitorul Oleg Baraliuc a adresat o scrisoare deschisă în care vorbește despre faptul că lucrările sale sunt „interzise” la televiziunea publică, printr-o decizie de „gașcă”, mai mulți artiști s-au sesizat și au venit cu declarații în acest sens. Și Costi Burlacu a scris că de 5 ani nu mai fost invitat la emisiunile televiziunii, informează SHOK.md.

„Subscriu fiecare cuvânt scris maestre! Despre Doru Guțu se discută mult prin culise, și peste tot aceleași indignări și supărări. Persoana în cauză demult consideră Televiziunea Publică, proprietate privată și nicidecum o instituție publică întreținută din banii noștri. Așa-numita “gașcă” există, îți poți da seama destul de ușor dacă urmărești doar pozele de pe fcb cine apare acolo. De multe ori mi se par amuzante anumite apariții, dar asta omul numește echidistanță și profesionalism. Să faci parte din gașca lui Doru e simplu – trebuie să fii cuminte, ascultător, să nu pui întrebări și să-i faci anumite favoruri, beneficii. Eu am refuzat asemenea practici și de 5 ani, nu exagerez 5 ANI! nu am fost invitați niciodată. Mai mult decât atât, am fost de foarte multe ori compătimiți de mulți lucrători din televiziune, chiar prezentatori ai emisiunii date care ar fi vrut să ne vadă ca invitați dar nu aveau permisiunea lui Doru. Deci situația e cunoscută de toți în televiziune. Personal pe Dna director Ecaterina Stratan am informat-o despre asta. Slavă Domnului nu suntem în anii 80 în care un oarecare Doru Guțu să ne decidă soarta, avem atâtea televiziuni care fac produs calitativ și invită absolut toată lumea iar cel care decide pe cine ascultă și pe cine nu, este doar publicul spectator. Personal m-am resemnat demult și nu mai dau importanță cetățeanului în cauză plin de sine, îngâmfat și arogant, îmi caut de treburile mele.

Și totuși dacă s-a deschis acest subiect cred că e cazul să Atenționăm mai multă lume care ar putea să întreprindă ceva, eu încep lista cu Monica Babuc, Olga Bordeianu, Marian Pocaznoi, Dragoș Vicol, Iurie Colesnic, Dorin Scobioală, Valentina Stratan, Valentina Buliga Valeriu Munteanu Alina Zotea Victor Micusa Dragoș Galbur Petruti Doru Maria Ciobanu Angela Brasoveanu Nelly Sambris Mihai Ghimpu Oleg Volontir Ala Mindicanu Ana Lucia Culev Hadarca Petru Angela Arama Vitalie Călugăreanu Dinu Rusu Vasile Botnaru continuați…”, a scris Costi pe Facebook.

Teodor Guțu a venit cu o reacție, iar, ulterior la șters. Costi, însă, a venit cu un „Răspuns la comentariul lui Doru pe care L-A ȘTERS!”. „Despre favoruri și gașcă vorbește toată lumea. Eu îți repet stimate domnule Doru Guțu – ultima dată în emisiunea “Cine vine la noi” am participat în vara anului 2013! În matinalul de Weekend-end nu am participat nici O dată! Vrei să mă contrazici? Erudit caffe și Bună dimineața sunt alte emisiuni. PA!”, a scris el.

costi1

Și Mariana Șura s-a alăturat cuvintelor: „Subscriu fiecare cuvint scris de tine Costi !!!”, dar și Victoria Lungu: „Costi Burlacu eu spun si strig ,am apelat artiștii sa facem greva ,din păcate cu toții sau dat la gard si am râmas eu ,cea cu gâlceava .Repet ,interpreți suntem datorită publicului ,nu decide Teodor Gutu”, dar și alți artiști autohtoni.

SHOK.md


IUN 6, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...