[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

Și-a făcut operație la NAS și... Presa din România: Nicoleta Nucă și-a MĂRIT SÂNII

Interpreta Nicoleta Nucă nu a mers la Istanbul doar pentru a-și micșora nasul, ci și pentru a-și mări sânii, scrie presa din România.

Cancan.ro scrie că a aflat că frumoasa brunetă şi-a mărit sânii, când a fost plecată în Turcia. „Mai mult, ea a ales două implanturi de câte 300 de ml. fiecare, ceea ce reprezintă o mărime medie a bustului. Însă, câtă vreme a fost invitată în respectiva emisiune TV, nu doar că a omis să spună că şi-a pus silicoane, dar Nicoleta Nucă a ales să se îmbrace cu o ţinută de culoare neagră, care nu îi accentua absolut bustul, ci mai mult i-l ascundea aceasteia”, notează sursa.

„Nu sunt genul de om care îşi arată emoţiile, dar m-am uitat în oglinda, am zâmbit şi asta pentru că am văzut ceea ce îmi doream. Asta contează cel mai mult, să fiu eu mulţumită. Aştept să treacă vânătaile, pentru că încă mai am nişte urme. Am voie deja să ies, să fac toate lucrurile în afară de sală. Din cauza vânatailor trebuie să apelez la un strat sănătos de machiaj“, spunea Nicoleta Nucă, la puţin timp de la operaţia la nas, potrivit sursei sus-citată.Amintim că, Nicoleta Nucă și-a făcut rinoplastie la începutul lunii ianuarie, pentru a rezolva o problemă ce ținea de respirație, dar și pentru a ajunge la forma dorită a nasului.

SHOK.md


IAN 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...