[ X ]
FRESH
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//
INTERVIU//Svetlana TATARU: „Armwrestlingul nu este așa ușor precum ...
MOMENTE GRELE! Sandra Dodon: „E cazul când banul nu ne salvează…”
Horoscop 21 aprilie 2018 pentru toate zodiile

Sigur le-ar VREA ȘTERSE de pe internet! Prezentatoare TV și logodnicul ei, la a A DOUA CĂSĂTORIE! FOTO&VIDEO de la prima experiență!

Deși a trecut multă vreme de când s-a căsătorit prima dată – mai exact vreo 9 ani în urmă, unele imagini din ziua în care a fost mireasă prezentatoarea TV Dana Burlac se mai găsesc pe Internet…și probabil le-ar vrea șterse, informează SHOK.md.

Dana Burlac, fostă Jenunchi, s-a căsătorit la Chișinău, la vârsta de 22 de ani. Ea a purtat atunci rochie și voal alb, cu fundă și mănuși roz. În imaginile video publicate de compania care a filmat nunta se vede că jurnalista era foarte fericită și că a avut o nuntă cu tradiții.

Ulterior, când s-a aflat că e divorțată, Daniela a spus că regretă că s-a căsătorit atât de devreme, pentru că fetele la acea vârstă se grăbesc să facă pasul cel mare, însă ar fi foarte bine să analizeze toate lucrurile înainte.

Și logodnicul ei, Victor Ciocanu, cu care urmează să-și unească destinele în luna aprilie curent, a fost căsătorit o dată. Pe on-line se regăsesc fotografii din „Love Story-ul” realizat la Paris. Mirele de atunci nu a purtat costum.

SHOK.md


MAR 28, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII