[ X ]
FRESH
Modelul Cristina Cartira și-a deschis O AFACERE: „Deși suntem abia ...
Se însoară în curând? Află ce spune primarul de Nisporeni, Grigore ...
Horoscop 19 noiembrie 2017 pentru toate zodiile
Nicoleta Nucă – în CULMEA FERICIRII!

„Sora GEAMĂNĂ” din Moldova a Andrei - în platoul emisiunii lui Măruță, soțul interpretei! Cât de tare SEAMĂNĂ? FOTO//

Moldoveanca Ana Creascov a fost prezentă, ieri-seară, în platoul emisiunii „La Măruță”, realizată de Cătălin Măruță – soțul interpretei Andra.

Ana a fost invitată la mai multe emisiuni din România, după ce o fotografie în care seamănă foarte mult cu Andra, a făcut furori pe rețelele de socializare. Ba chiar și interpreta din România a confirmat asemănarea și a numit-o sora ei geamănă.

Fiind la emisiune, în direct, Andra a telefonat și s-a salutat cu Ana. Interpreta a menționat că în unele fotografii seamană, iar în altele – nu. „Depinde și cum se aranjează ea”. Totodată, Andra (30 de ani) a remarcat faptul că Ana e mai tânără (27 de ani).

„Am studiat jurnalism. Am activat o perioadă în calitate de reporter de televiziune, iar acum sunt managerul unui proiect imobiliar. Este vorba despre o revistă în domeniu, pe care am lansat-o recent” – s-a prezentat Ana în emisiune. Totodată, ea a reiterat că i s-a mai spus că seamănă cu Andra.

Andra a spus în glumă că vrea să meargă la film și dacă va sta cu fiul și fiica sa și nu vor constata că nu e mama lor, atunci chiar nu există diferențe.

SHOK.md


APR 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...