[ X ]
FRESH
E extrem de FERICITĂ! Gloria Gorceag: „Probabil din acest motiv am ...
A avut o zi de naștere SUPERBĂ! Cezara: „Cel mai scump cadou a fost ...
O prezentatoare TV a făcut furori pe PLAJELE din Egipt! Imagini INCENDIARE!
Traficul aerian de pe Aeroportul Chişinău se desfășoară în CONDIȚII ...

„Sora GEAMĂNĂ” din Moldova a Andrei - în platoul emisiunii lui Măruță, soțul interpretei! Cât de tare SEAMĂNĂ? FOTO//

Moldoveanca Ana Creascov a fost prezentă, ieri-seară, în platoul emisiunii „La Măruță”, realizată de Cătălin Măruță – soțul interpretei Andra.

Ana a fost invitată la mai multe emisiuni din România, după ce o fotografie în care seamănă foarte mult cu Andra, a făcut furori pe rețelele de socializare. Ba chiar și interpreta din România a confirmat asemănarea și a numit-o sora ei geamănă.

Fiind la emisiune, în direct, Andra a telefonat și s-a salutat cu Ana. Interpreta a menționat că în unele fotografii seamană, iar în altele – nu. „Depinde și cum se aranjează ea”. Totodată, Andra (30 de ani) a remarcat faptul că Ana e mai tânără (27 de ani).

„Am studiat jurnalism. Am activat o perioadă în calitate de reporter de televiziune, iar acum sunt managerul unui proiect imobiliar. Este vorba despre o revistă în domeniu, pe care am lansat-o recent” – s-a prezentat Ana în emisiune. Totodată, ea a reiterat că i s-a mai spus că seamănă cu Andra.

Andra a spus în glumă că vrea să meargă la film și dacă va sta cu fiul și fiica sa și nu vor constata că nu e mama lor, atunci chiar nu există diferențe.

SHOK.md


APR 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII