[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, apariție uluitoare pe covorul roșu
Vrei să fii MIREASĂ MODERNĂ care captează atenția? Stilista Ylianna ...
Natan a împlinit 32 DE ANI! Mama lui a publicat FOTO DIN ARHIVĂ: „Ești ...
Cum reuşeşte Jennifer Aniston să arate atât de bine la 50 de ani

Tany Vander, despre KILOGRAMELE ÎN PLUS: De ce ar trebui să ne acceptăm așa cum suntem și să nu fim cea mai bună versiune a noastră?

Nutriționista Tany Vander s-a expus asupra subiectului kilogramelor în plus și a acceptării de sine. Ea afirmă că, de fapt, nimeni nu se simte bine cu kilograme în plus, doar că nu recunoaște asta și mai spune că fiecare ar trebui să muncească pentru cea mai bună versiune a sa, informează SHOK.md.

„Mereu auzim că trebuie să ne iubim așa cum suntem și să ne acceptăm chiar dacă avem 10 , 20, sau 30 kilograme în plus. Dar haideți să fim sinceri, În adâncul sufletului nimeni nu se poate accepta cu acele kilograme în plus. Chiar dacă încercăm să ne convingem că fizicul nu este cel mai important și că nu e necesar să avem un corp perfect, totuși atunci când trecem prin fața oglinzii, nu ne admirăm și nu ne mândrim cu noi însumi. Și de ce ar trebui să o facem, de ce ar trebui să ne acceptăm așa cum suntem, și de ce să nu încercăm să dăm tot ce avem mai bun din noi, ca să ajungem la acel moment când vei fi împlinit cu tine însuți, împlinit cu adevărat. Avem o singură viață, oare nu meriți tu să fii cea mai bună versiune a ta?”, a scris ea, pe Instagram.

SHOK.md


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...