[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Sasha Lopez și Xenia Piciughin în vacanță LA MARE pe timp de covid!: ...
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...

Tany Vander I-A DECLARAT RĂZBOI lui Emilian Crețu, după ce a fost CRITICATĂ: „E greșit!… Propun să ne facem toate boticurile roșii”

Nutriționista Tany Vander i-a declarat „război” pe on-line lui Emilian Crețu, care e Doamna Dora – moderatoarea emisiunii „Dora Show” de la Jurnal TV. După ce i-a fost criticată ținuta și unghiile și buzele roșii, interpreta a venit cu o reacție, informează SHOK.md.

„Tatianușka, trebuie să recunosc că ținuta pe care am făcut-o noi de la piața centrală e mult mai bună decât asta. Și ți-ai pus felina pe piept, o femeie trebuie să fie felină, nu să-și pună… Ținuta asta ca și cum tătă black, și un fel de street și kojânkă, nu că nu e de femeie gravidă, e ținută de hai și ne-a arăta ce avem. Plus, buzele astea roșii… când văd unghiile roșii cu buzele roșii, parcă chiar vrea amu. Doamne, iartă-mă!”, a comentat Dora, ținuta purtată de Tany recent.

72081771_230989657881838_3625867537016678169_n

Nutriționista nu a lăsat situația fără replică, adresându-se lui Emilian Crețu „sau Doamna Dora la televizor”, pe Instagram. „Mi-a criticat culoarea buzelor, zicând că nu poate o gravidă să poarte așa ceva sau că roșu nu mai e la modă. Rujul roșu e în trend încă din secolul XVI până în prezent. Roșu niciodată nu a ieșit din modă, nu știu de unde ați luat-o, voi spuneți ceva greșit…. Voi cei de la televiziune trebuie să învățați oamenii să se îmbrace corect, să poarte nuanța corectă pe buze, dar să nu spuneți că buzele și unghiile roșii nu se poartă. Nu e corect așa. Mai faceți unele studii întâi, după asta criticați cât vreți”, a spus ea.

În context, Tany, care e urmărită de 83,9 mii persoane, a lansat o „campanie” pro-buze roșii. „Propun mîine să ne facem toate boticurile roșii, ce ziceți?”.

vander

SHOK.md


OCT 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...