[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

Un artist din Moldova - implicat într-o SCHEMĂ cu DROGURI aduse din Cehia? Detalii!

Începând cu ziua de ieri, mai multe surse media din țară publică informația precum că interpretul autohton, Eugen Doibani, cu numele de scenă Natan, ar fi implicat într-o schemă cu droguri aduse din Cehia şi a fost „vizitat” de ofiţerii Antidrog. Artistul, însă, a negat orice legătură cu acest caz, afirmând că numele său a fost legat din greșeală, fiind vorba de un vecin de-al său, informează SHOK.md.

Potrivit www.impacttv.md, „solicitat telefonic, Ion Ţurcan, şeful Direcţiei Antidrog din cadrul INI, cu referire la acest caz, că ofiţerii Antidrog în comun cu organele de drept din Cehia, au documentat o grupare criminală specializată în comercializarea substanţelor narcotice din Cehia pe teritoriul Republicii Moldova, dar şi despre faptul că unul dintre membri, ar fi un interpret autohton, însă nu a putut să ne spună dacă este vorba despre Eugen Doibani, făcând trimitere la prezumţia de nevinovăţie”.

„Ofiţerii Antidrog au efectuat la data de 23 februarie anul curent, percheziţii pe mai multe adrese la domiciliile unor persoane care ar fi fost suspectate că fac parte din schema cu droguri aduse din Cehia. Pot să vă comunic că în acest caz a fost vizat şi  un reprezentat al showbiz-ului autohton, iar la domiciliul acestuia din oraşul Orhei, la fel au fost efectuate percheziţii în cadrul cărora au fost depistate 12 pacheţele cu marijuana, iar persoana a fost reţinută. Ulterior, în pofida faptului că pe masa procurorilor au fost puse suficiente probe care ar confirma implicarea suspectului în această schemă, procurorul PCCOCS, a luat decizia să-l elibereze la scurt timp după reţinere”, a precizat Ţurcan.

Sursa citată l-a contactat pe artist, telefonic. Natan s-a arătat mirat şi a negat categoric că la domiciliul său au fost efectuate percheziţii, dar şi faptul că ar fi fost găsite droguri.  „Nu, nu cunosc nimic. Foarte straniu să aud aşa ceva şi chiar nu pot să înţeleg de unde au apărut asemenea zvonuri”, susţine interpretul.

„Potrivit unei informaţii apărută pe pagina de Facebook a PCCOCS, membrii grupării criminale destructurate s-au dovedit a fi cetăţeni ai Republicii Moldova şi Republicii Cehe, precum şi persoane cu cetăţenii ale ţărilor membre ale UE. Procurorii PCCOCS, cu participarea colaboratorilor de poliţie din cadrul Direcţiei generale urmărire penală şi al Inspectoratului Naţional de Investigaţii al IGP au stabilit traseele, persoanele implicate în contrabanda şi traficul cu droguri şi modalitatea transportării lor în Republica Moldova, care avea loc atât prin intermediul membrilor grupării, cât şi prin pachete expediate prin intermediul curselor de pe ruta Praga – Chişinău. Pe durata urmăririi penale, de către grupul de urmărire penală a fost monitorizată transmiterea în RM a aproximativ 1000 pastile Ecstasy, marijuana, fiind desfăşurate mai multe percheziţii, soldate cu reţinerea a 3 persoane – cetăţeni ai Republicii Moldova, în privinţa cărora a fost dispus arestul preventiv. Potrivit legislaţiei Republicii Moldova, pentru comiterea infracţiunii de circulaţie ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare, membrii grupului criminal organizat riscă pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani” – mai notează Impact.

SHOK.md


MAR 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...