[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Tany Vander a pus punctele pe „i” - a transmis un MESAJ celor care O INVIDIAZĂ și o consideră PIȚIPOANCĂ!

Interpreta Tany Vander a participat, recent, la o emisiune Tv, iar după aceasta a făcut câteva mărturisiri, informează SHOK.md.

„Rar cind fac share emisiunilor unde am fost invitata,dar și mai rar scriu ceva referitor la ele.Astazi însă am sa o fac,e unul din acele momente cind simt ca vreau sa comentez ceva și asta in primul rind fiindcă mi-a plăcut vibe-ul care a persistat in timpul dialogului,pentru asta îți mulțumesc tie Lilia Lozan! Am fost eu acolo și nu Tany Vander cea pe care o urmăriți pe rețelele de socializare,pe care o vedeți fiecare din voi diferit,unii ma văd ca o pițipoanca care se tot lauda cu fericirea ei,alții văd o prefăcută și lista continua..Nu prea am enumerat calitatile bune pe care le văd oamenii in mine,d-ce oricum o sa rețineți doar informația negativă,așa e construit creierul nostru din păcate 🙂

Ideea acestei “compuneri” este simpla)),prin ea vreau sa va transmit un mesaj important tutur celor care ma iubiți, celor care ma invidiați, celor care nu ma suporta, celor cărora le-am schimbat viața spre bine, celor care le sunt prietena și pur si simplu celor care cumva au auzit de mine…Vreau sa va transmit multa fericire, multă energie pozitivă și multă dragoste. Stiu, știu bine ca fiecare își dorește ceea nu are și ca nu exista oameni rai ci doar nefericiți…Nu uitați ca zimbetul este o linie curba care îndreaptă toate greutățile. Viata e una și e tare frumoasa.Si dacă toți și-ar ascunde fericirea,de unde ne-am mai inspira?”, a scris Tany.

SHOK.md


DEC 3, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...