[ X ]
[ X ]
FRESH
Și DIN NOU SĂRBĂTOARE! Modul inedit în care Radu Albot și Doinița ...
INSPIRAȚIE de la Diana Brescan! 12 COSTUME DIN DOUĂ PIESE, pe care ...
Tany Vander și-a sărbătorit ZIUA DE NAȘTERE: „Niciodată nu m-am gândit ...
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...

100.000 de euro pentru doar 5 melodii cântate într-un club de fițe din România! Cine e artistul care a făcut ASTA!

Portoricanul Luis Fonsi, unul dintre autorii hitului „Despacito”, a susținut sâmbătă seara, un concert într-un club de fițe din Mamaia. Acesta a primit un onorariu generos, deși a cântat doar câteva piese și, mai mult, unii dintre spectatori s-au declarat nemulțumiți de prestația sa, scrie libertatea.ro.

Luis Fonsi nu era pentru prima dată în România, el mai fusese headliner la festivalul „El Carussel”, dar fanii l-au putut revedea la Mamaia. Din păcate, puțini au fost cei care s-au arătat încântați de prestația portoricanului. În afara faptului că s-a lăsat așteptat și a cântat undeva după ora 21:00, deși publicul era strâns în club de la ora 17:00, Fonsi a interpretat doar 5 piese, printre care și mult așteptata melodie „Despacito”. Pentru această scurtă prestație, artistul a cerut organizatorilor nu mai puțin de 100.000 de euro, bani la care artiștii din România nici nu visează. Acest minirecital nici nu face parte din turneul de promovare al albumului, ci a fost strecurat între două concerte, Fonsi a găsit o escală, având concert în Elveția abia marți, pe 13 august, așa că a oprit și la Constanța.

150 lei intrare și consumație de minimum 4.000 de lei Pentru a acoperi cheltuielile cerute de Luis Fonsi, administratorii clubului au ridicat miza. Pe lângă brățara de acces care era 150 de lei, pentru a avea masă în local, clienții trebuiau să scoată din buzunar minimum 4.000 de lei, în funcție de zona în care doreau să se distreze. Pentru locurile din fața scenei, consumația de la masă trebuia să se apropie de 10.000 de lei.


AUG 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...