[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

20 de ani de la „Masca lui Zorro”. Cum arată în prezent Catherine Zeta-Jones și Antonio Banderas?

Este unul dintre cele mai iubite filme din toate timpurile, iar acum două zile s-au împlinit douăzeci de ani de la premiera hollywoodiană. Catherine Zeta-Jones, unul dintre starurile principale, a ținut să marcheze ziua într-un mod inedit, scrie okmagazine.ro

Simpatica actriță, care a făcut furori în rolul Elenei (de la Vega) Montero, a fost cea care le-a amintit nostalgicilor că s-au împlinit douăzeci de ani de la premiera filmului ”Masca lui Zorro”. ”Au trecut 20 de ani de la premiera „Masca lui Zorro”. Am trăit clipe atât de minunate pe când am filmat. Cine își amintește de această scenă cu talentatul Antonio Banderas?”, a scris ea în dreptul unui video inedit, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.

Evident, fanii nostalgici au dat năvală pe contul ei de Instagram, mărturisindu-i că este o peliculă nemuritoare, pe care toți îl iubesc.

Dar acum arată acum starurile care au făcut istorie în ”Masca lui Zorro”? Ei bine, Catherine Zeta-Jones e la fel de frumoasă precum acum douăzeci de ani, deși, între timp, a devenit mamă a doi copii. Actrița, ajunsă la 48 de ani, își păstrează silueta silfidă și temperamentul ”volatil”.

Antonio Banderas (57), alias ”Alejandro Murrieta / Zorro”, a trecut prin câteva probleme serioase de sănătate, însă acum e sănătos. Și fericit! Deși a divorțat în 2010 de Melanie Griffith, cu care are un copil, actorul a găsit fericirea lângă mai tânăra lui parteneră de viață, Nicole Kimpel (37).

Anthony Hopkins, ”Don Diego de la Vega / Zorro”, are în prezent 80 de ani, însă e la fel de activ precum acum douăzeci de ani. Deși nu prea mai aparela evenimente glamour, actorul petrece încă destul timp pe platourile de filmare.

 


IUL 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...