[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

2019 a venit cu o veste minunată! Ricky Martin a devenit tată de fată!

Cântăreţul latino şi soţul lui, Jwan Yosef, au devenit părinţii unei minunăţii de fetiţe, iar vestea a fost dată chiar de mândrii tătici pe Instagram.

“Suntem mai mult decât fericiţi să vă anunţăm că am devenit părinţii unei frumoase şi sănătoase fetiţe, Lucia Martin-Yosef”, a scris Ricky pe pagina lui de Instagram în cursul zilei de ieri.

2222222222

“A fost o perioadă absolut specială pentru noi şi de-abia aşteptăm să vedem unde vom ajunge alături de acest copil deosebit. Atât fraţii ei, cât şi eu şi Jwan ne-am îndrăgostit până peste cap de Lucia”, a ţinut să-şi împărtăşească Martin fericirea cu fanii săi. Muzicianul a scris acelaşi mesaj şi în spaniolă, la care a adăgat că familia sa începe 2019 cu cel mai frumos cadou posibil, cu cadoul vieţii.

4

Starul de 47 de ani este deja tăticul gemenilor de 10 ani Valentino şi Matteo. Martin a dezvăluit în ianuarie 2018 că el şi Yosef, un artist de 34 de ani, erau căsătoriţi. Cuplul a devenit subiectul preferat al paparazzilor în aprilie 2016 şi şi-a anunţat logodna mai târziu în acelaşi an.

aaaaaaaa

Felicitări faimoşilor tătici!

okmagazine.ro


IAN 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...