[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

5 vedete de la Hollywood despre care nu știai că au frați sau surori

Sunt mereu în centrul atenției și au milioane de fani în întreaga lume. Vorbim despre vedetele de la Hollywood, care încearcă pe cât posibil să-și țină familiile departe de ochii curioși ai presei. Așa se face că despre unii dintre ei nici nu am fi bănuit că au frați sau surori.

Penelope Cruz și sora ei, Monica

Actress Penelope Cruz and her sister Monica Cruz attend the premiere of La Reina de Espana (The Queen of Spain) held at Callao Cinema in Madrid, Spain on November 24, 2016. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Actress Penelope Cruz and her sister Monica Cruz attend the premiere of La Reina de Espana (The Queen of Spain) held at Callao Cinema in Madrid, Spain on November 24, 2016. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM

Penelope Cruz (43 de ani) are o soră la fel de superbă ca și ea. Ambele sunt minione, brunete și au forme voluptuoase. În timp ce Penelope se bucură de un imens succes la Hollywood, Monica este cunoscută în Spania, unde apare în show-uri tv. Ambele surori au studiat dansul și apoi au urmat actoria. Monica a jucat ca dublură a Penelopei în Pirații din Caraibe, atunci când aceasta era însărcinată. Monica Cruz este sora mai mică a Penelopei.

Brad Pitt și fratele său, Doug

Mandatory Credit: Photo by Alex Berliner / BEImages ( 251734x ) Brad Pitt with his brother Doug - digitally manipulated image 'OCEAN'S TWELVE' FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA - 08 DEC 2004

Mandatory Credit: Photo by Alex Berliner / BEImages ( 251734x )
Brad Pitt with his brother Doug – digitally manipulated image
‘OCEAN’S TWELVE’ FILM PREMIERE, LOS ANGELES, AMERICA – 08 DEC 2004

Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, se numără printre cei mai sexy bărbaţi din lume. Puţină lume ştie că acesta are şi un frate care e la fel de simpatic. Doug Pitt este cu doi ani mai mic decât Brad și se ocupă de o afacere cu computere. Cei doi seamănă mult fizic şi se înţeleg de minune. Fratele starului a fost întrebat dacă este confundat cu Brad pe stradă, iar acesta a dat un răspuns haios. “De trei ori pe săptămână în ultimii 20 şi ceva de ani.”  Doug a apărut în mai multe reclame pentru Virgin Mobile Australia.

Ashton Kutcher are un frate geamăn

ST. PAUL, MN - JULY 28:  Michael Kutcher and brother Ashton Kutcher walk the red carpet before the 2013 Starkey Hearing Foundation's "So the World May Hear" Awards Gala on July 28, 2013 in St. Paul, Minnesota. (Photo by Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation)

ST. PAUL, MN – JULY 28: Michael Kutcher and brother Ashton Kutcher walk the red carpet before the 2013 Starkey Hearing Foundation’s „So the World May Hear” Awards Gala on July 28, 2013 in St. Paul, Minnesota. (Photo by Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation)

Puțini știu că Ashton Kutcher  (40 de ani) are un frate geamăn, Michael, care s-a născut cu paralizie cerebrală și care a fost nevoit să facă și un transplant de inimă pe când el și Ashton erau mici. Dacă Ashton a luat drumul actoriei, fratele său a ales o carieră în politică și în sprijinirea diferitelor organizații non-guvernamentale.

Într-un discurs ținut la centrul Ron Pearson, din Iowa, în 2013, Ashton a vorbit despre fratele său geamăn, care nu este și identic.

„M-am născut frate geamăn și din momentul în care am venit pe lumea asta a trebuit să împart lucrurile cu cineva. Am împărțit fiecare zi de naștere, fiecare Crăciun, propriul dormitor, hainele, am împărțit tot ce am avut pe lumea asta și nu am știut cum este să fie altfel. L-am avut întotdeauna pe fratele meu cu mine. Fratele meu s-a născut cu paralizie cerebrală și m-a învățat că să iubesc oamenii nu este o alegere și că oamenii nu sunt creați chiar egal. Pe măsură ce-am crescut, o perioadă îndelungată m-am simțit prost din cauza asta, din cauza diferențelor dintre noi. Dar fratele meu m-a mai învățat că el are calități pe care eu nu le am. Calități extraordinare pe care eu nu le am și, de fiecare dată când îmi părea rău pentru el, în desconsideram, de fapt. El m-a învățat asta.”

Pe lângă Michael, Ashton mai are o soră mai mare, Tausha, în vârstă de 42 de ani și, la rândul ei, actriță.

Nicole Kidman și sora ei, Antonia

gettyimages-1734025

Antonia este cu trei ani mai mică decât Nicole Kidman (50 de ani) și mai puțin celebră decât sora ei. Antonia este cunoscută în Australia, țara lor de origine, fiind o îndrăgită prezentatoare de televiziune.

Relația celor două este una perfectă, Nicole considerând-o pe sora ei mai mică “jumatatea sa”. Antonia Kidman are patru copii și arată mult mai în vârstă față de sora ei mai mare. Ce-i drept, ultima a apelat la ajutorul medicilor pentru a se menține ”tânără”.

Beyonce și sora ei, Solange

©NATIONAL PHOTO GROUP  Beyonce Knowles and Solange Knowles attend the J. Crew show at NY Fashion week in New York. Job: 091311J1 Non-Exclusive Sept. 13th, 2011 New York, NY NPG.com

©NATIONAL PHOTO GROUP
Beyonce Knowles and Solange Knowles attend the J. Crew show at NY Fashion week in New York.
Job: 091311J1
Non-Exclusive Sept. 13th, 2011 New York, NY
NPG.com

Nu există om care să nu fi auzit de Beyonce (36 de ani), cea supranumită și ”Regina R&B”. Puțini știu însă că artista are o soră la fel de talentată.

Solange Knowles a cochetat şi ea cu muzica şi a compus multe dintre melodiile formaţiei Destiny’s Child, în care a cântat Beyonce. Solange a jucat și-n filme și a fost model pentru diferite branduri. Cele două surori se înțeleg de minune și petrec foarte mult timp împreună.

www.click.ro


APR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...