[ X ]
[ X ]
FRESH
Care este numele adevărat al lui Meghan Markle şi cum s-a aflat că ...
Olga Țapordei explică DE CE SE MACHIAZĂ și-și aranjează părul pe timp ...
MASTER CLASS de la Jasmin: PEȘTELE UMPLUT e unul dintre felurile de ...
Ce se întâmplă cu NUNȚILE DIN LUNA MAI? Organizator: „Pentru miri ...

A 71-a gală a premiilor BAFTA! Ducesa de Cambridge A ÎNCĂLCAT dresscode-ul evenimentului! FOTO//

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18: (L-R) Amanda Berry, Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the EE British Academy Film Awards (BAFTA) held at Royal Albert Hall on February 18, 2018 in London, England. (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Chris Jackson/Getty Images)

Duminică, 18 februarie 2018, a avut loc cea de-a 71-a gală a premiilor BAFTA. Pentru al doilea an consecutiv, marele eveniment a avut loc la Royal Albert Hall din Londra. Campaniile „Time’s Up” şi „#MeToo” au marcat gala de decernare a premiilor BAFTA de anul acesta. Vedetele au fost în majoritate îmbrăcate în ţinute negre sau purtând insigne, în semn de susţinere a mişcărilor anti-hărţuire şi abuz. O figură foarte importantă nu a respectat, însă, codul vestimentar din motive întemeiate, informează SHOK.md.

Potrivit www.click.ro, la eveniment au participat și Kate Middleton, însoțită de prințul William. Ducesa de Cambridge a încălcat dresscode-ul evenimentului, nepurtând o ținută neagră, ci o rochie vaporoasă de culoare verde, semnată de Jenny Packham. Care a fost motivul pentru care Ducesa nu s-a alăturat acestor mișcări? În urmă cu puțin timp se zvonea că Ducesa de Cambridge nu va participa la premmile BAFTA deoarece se afla pe un teren minat din punct de vedere diplomatic. Regina Elisabeta a II- nu este adepta rochiilor negre în , iar membrii Casei Regale evită să poarte această nonculoare la evenimentele importante, informează thesun.co.uk.

Pentru ceremonia de anul trecut, Kate Middleton a ales o rochie neagră cu diferite modele florale, iar palatul Kesington a refuzat să comeneteze pe marginea deciziei sale, deşi conform zvonurilor, Regina Elisabeta a II-a nu a fost deloc încântată de decizia vestimentară a soţiei lui Wiliam. Așadar, anul acesta Kate Middleton a fost nevoită să acorde un plus de atenție alegerii rochiei.

A avut de ales între respectarea dress code-ului și evitarea unui mini-conflict cu Elisabeta a II-a, iar decizia a fost una destul de simplă, ținând cont că Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de un verde închis. A reușit să împace ambele părți, purtând o culoare închisă și evitând negrul pe care regina îl detestă.


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...