[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

A lăsat deoparte rochiile pentru covorul roşu! Emily Ratajkowski s-a pozat din nou complet goală

Nici în izolare nu se lasă! Emily Ratajkowski a reuşit să atragă din nou atenţia asupra sa chiar dacă este în izolare. A pozat complet goală!

Ne-am obişnuit în ultimii ani cu apariţiile sale de pe covorul roşu extrem de provocatoare. Are ba un decolteu incredibil de adânc. ba o rochie foarte scurtă sau o crăpătură pe picior! Emily Ratajkowski reuşeşte de fiecare dată să atragă atenţia. Iată că acum, fotomodelul se află în izolare alături de soţul său.

Şi ea respectă indicaţiile autorităţilor şi stă în casă…dar nu oricum. Pe zi ce trece renunţă la o haină! Ea a postat recent pe Instagram o poză în care apare complet goală. Soţul o acoperă cu mâinile în zonele intime. Nu ştim dacă au realizat exact acum poza, cert e că fotomodelul e incredibil de sexy.

Priviţi imaginea în care apare complet goală alături de partenerul ei în galeria foto!

Zilele trecute, Emily Ratajkowski se lăuda tot în faţa fanilor său cu ţinuta de izolare. O cămaşă desfăcută, o pereche de lenjerie minusculă şi…cam atât. Oare se plictiseşte? Chiar dacă e aşa, fanii săi sunt extrem de încântaţi să o vadă în astfel de ipostaze, îi oferă sute de mii de like-uri la imaginile postate în mediul online.

În trecut, Emily Ratajkowski a pozat goală pentru o cauză nobilă

Emily Ratajkowski a fost una dintre cele mai vehemente vedete de peste Ocean care a manifestat împotriva unei legi date în Alabama, care interzice avortul.

Actriţa şi modelul de 27 de ani a pozat complet goală, pe Instagram, pentru a-şi susţine cauza. Mascându-şi sânii cu o mână şi părţile intime cu o floare, Emily s-a lăsat fotografiată pentru a milita împotriva acestei legi, care limitează alegerile femeii.

E62CA9A0-EDD1-47FC-BA55-BB352AA4FEC2 B699BF27-EBBD-423F-85CE-E7529EFB8CAE 0DE08BF2-E8B6-46AC-A8FC-5A3CEE3A3782

okmagazine.ro


APR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...