[ X ]
[ X ]
FRESH
Zis și făcut! Interpreta Stela Botez LANSEAZĂ CARTEA „Fata cu Cobza”: ...
Premierul Chicu – întrebat de un blogger: Care e REȚETA DE VARZĂ MURATĂ? ...
Horoscop 18 ianuarie 2020. Sentimente stranii în dragoste
Câștigă mii de euro lunar, stând acasă!Căsnicia cu Ștefan Bănică jr ...

A murit solista de la Roxette. Marie Fredriksson avea 61 de ani

Veste tristă pentru cei care au crescut cu muzica trupei Roxette. Marie Fredriksson, solista celebrei formații suedeze, a murit pe 9 decembrie. Anunțul a fost făcut de managerul ei, Marie Dimberg, printr-un comunicat de presă, scrie click.ro

„Cu mare tristețe trebuie să anunțăm că unul dintre cei mai mari și mai iubiți artiști ai noștri a dispărut. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie, pe fondul bolii de care suferea (n.r. cancer)”, scrie Marie Dimberg într-un comunicat de presă citat de publicația www.expressen.se.

Per Gessle, colegul alături de care Marie a cunoscut succesul mondial, este devastat. „Toată dragostea mea pentru tine și familia ta. Lucrurile nu vor fi niciodată la fel”, scrie Per Gessle. Marie Fredriksson i-a lăsat îndurerarți pe soțul ei, Mikael Bolyos, 62 de ani, și pe cei doi copii ai lor, Josefin Bolyos, 26 de ani, și Oscar Bolyos, 23 de ani. În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv.

Marie Fredriksson și Per Gessie au înființat trupa Roxette în anul 1986, iar melodii precum „It Must Have Been Love”, „Joyride”, „Listen To Your Heart” şi „The Look” s-au menținut ani buni în topurile internaționale.

click.ro


DEC 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...