[ X ]
[ X ]
FRESH
A apărut un Ghiță în viața ei?! Cleopatra Stratan a făcut o declarație ...
Andreea Marin a dat vestea-bombă! „Zâna Surprizelor”, mamă pentru ...
Alege rujul potrivit cu personalitatea zodiei tale. Află care sunt ...
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă

A slăbit 42 de kilograme și și-a transformat întreaga viață. De la supraponderal a ajuns model pentru David Beckham! FOTO//

Gwilym Pugh are 33 de ani și niciodată nu i-ar fi trecut prin cap că ar putea deveni model. Și nu orice fel de model, ci unul care reprezintă chiar un brand pe care-l deține David Beckham.

Asta pentru că, în urmă cu câțiva ani, era obez. Cântărea 127 de kilograme, era complet ieșit din formă, nu avea nicio formă și ducea o viață sedentară.

A știut că trebuie să facă ceva și a făcut. Cu dietă și sport, a slăbit peste 42 de kilograme și s-a ales și cu o carieră nou-nouță, cea de model. S-a lansat târziu, dar e unul dintre cele mai căutate modele.

Și în prezent are mare grijă ce mănâncă – micronutrienți și grăsimi sănătoase – și face în continuare sport, având grijă să facă în fiecare zi măcar 20.000 de pași. Iar asta se vede. Arată exact așa cum îi stă bine unui manechin. În plus, vine cu o notă specială, el fiind roșcat natural.

Despre viața sa de model extrem de căutat și de vedetă pe rețelele de socializare, Pugh, care locuiește la Londra, spune: ”Această viață este ceva la care nici nu am îndrăznit să sper”.

”Din orice punct de vedere, viața mea s-a îmbunătățit – de la sănătatea fizică până la cea mentală, inclusiv relațiile personale și profesionale”, mai spune el. Și când te gândești că totul se datorează doar pierderii în greutate…

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) pe

libertateapentrufemei.ro


DEC 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...