[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

A sosit PRIMUL INVITAT CELEBRU la nunta lui Meghan cu Harry!

Meghan Markle și Gabriel Macht în anul 2012

Mai sunt câteva zile până sâmbătă, 19 mai, ziua în care o lume întreagă va fi martora unei noi nunți regale, cea a lui Meghan Markle cu Prințul Harry, scrie www.libertatea.ro.

Cu toate acestea, unii dintre invitații celebri sunt mai nerăbdători decât alții și au ajuns la locul faptei cu o săptămână înainte. Este vorba despre colegul lui Meghan Markle din serialul Suits, Gabriel Macht (actorul din rolul principal), care a ajuns la Londra încă din weekend, însoțit de soția sa, actrița și modelul australian Jacinda Barrett, și fiul lor, Luca. Frumoasa familie a profitat de invitația la evenimentul anului pentru a se bucura de o vacanță în Anglia, în Londra și în împrejurimi.

Aceștia au început cu o vizită la Palatul Buckingham, așa cum am putut observa de pe contul de Instagram al doamnei Macht.

Jacinda a postat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care în America s-a sărbătorit pe 13 mai, în care aceasta apare sărutându-și băiețelul, poză însoțită de următorul mesaj: „Pupat în fața Reginei”.

Încă din luna martie a fost confirmat că toți colegii lui Meghan din serialul Suits, precum și cei din echipa de producție, au fost invitați la nunta regală, care va avea loc p 19 mai la Castelul Windsor.

 


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...