[ X ]
FRESH
Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ...
A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ...
Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria ...
Dakota Johnson a îngrozit publicul! A apărut super sexy, dar cu păr ...

A sosit PRIMUL INVITAT CELEBRU la nunta lui Meghan cu Harry!

Meghan Markle și Gabriel Macht în anul 2012

Mai sunt câteva zile până sâmbătă, 19 mai, ziua în care o lume întreagă va fi martora unei noi nunți regale, cea a lui Meghan Markle cu Prințul Harry, scrie www.libertatea.ro.

Cu toate acestea, unii dintre invitații celebri sunt mai nerăbdători decât alții și au ajuns la locul faptei cu o săptămână înainte. Este vorba despre colegul lui Meghan Markle din serialul Suits, Gabriel Macht (actorul din rolul principal), care a ajuns la Londra încă din weekend, însoțit de soția sa, actrița și modelul australian Jacinda Barrett, și fiul lor, Luca. Frumoasa familie a profitat de invitația la evenimentul anului pentru a se bucura de o vacanță în Anglia, în Londra și în împrejurimi.

Aceștia au început cu o vizită la Palatul Buckingham, așa cum am putut observa de pe contul de Instagram al doamnei Macht.

Jacinda a postat o fotografie cu ocazia Zilei Mamei, care în America s-a sărbătorit pe 13 mai, în care aceasta apare sărutându-și băiețelul, poză însoțită de următorul mesaj: „Pupat în fața Reginei”.

Încă din luna martie a fost confirmat că toți colegii lui Meghan din serialul Suits, precum și cei din echipa de producție, au fost invitați la nunta regală, care va avea loc p 19 mai la Castelul Windsor.

 


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...