[ X ]
FRESH
Kate Middleton este însărcinată cu al patrulea copil? Declarația făcută ...
A lansat PRIMA COLECȚIE de hanorace! Nathaniel Kowalsky: „Totul a ...
SPOT VIDEO, lansat de Târgul de Crăciun de la Orhei, care nu te poate ...
Pune punctele pe „i” privind CARIERA SA! Cezara: „N-o să mă înjosesc ...

Acest îngeraș de la Victoria’s Secret a pozat nud. Este însărcinată în șase luni

Este unul dintre cele mai cunoscute modele de la Victoria’s Secret, captând privirile admirative atât pe podium, cât și în viața de zi cu zi. Candice Swanepoel (29) arată trăsnet, chiar dacă este însărcinată în șase luni, iar cea mai recentă fotografie cu ea, nud, a strâns peste un milion de aprecieri, scrie www.okmagazine.ro.

I-a dat naștere primului său copil, Anaca, în octombrie 2016, iar de când a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea bebeluș, și-a luat o vacanță binemeritată și s-a relaxat la plajă, alături de familie și de prieteni. Dacă impresiona cu forma sa fizică, îmbrăcată în costume de baie cu un print colorat, iată că modelul arată de vis și fără haine, în prima fotografie nud de gravidă.

Și-a revenit repede, defilând în noiembrie 2017 în primul său show de lenjerie intimă după ce a deveni mamă. Era mai în forma ca niciodată după ce l-a adus pe lume pe Anacan, fiul său cu logodnicul Hermann Nicoli, iar acum, însărcinată în șase luni, face ravagii pe rețelele de socializare.

candice-1

Foto: Instagram


APR 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...