[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Actrița Milla Jovovich a născut pentru a treia oară! Prima fotografie cu fetița a fost publicată fără acordul ei

Actriţa Milla Jovovich, protagonista filmelor din seria „Resident Evil”, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut în urmă cu câteva zile o fetiţă.

Actriţa de origine ucraineană, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, aveau deja împreună două fiice: Ever Gabo, în vârstă de 12 ani, şi Dashiel Edan, în vârstă de patru ani şi jumătate.

Vestea venirii pe lume a bebeluşului a fost dată de fiica cea mare a cuplului, Ever Gabo, prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram. „Bun venit pe lume, bebelușule! Bine ai venit în această lume, Osian! Te iubim!”, a scris adolescenta, care seamănă izbitor cu mama sa, mai puțin la culoarea părului, care este albastru.

După ce fiica ei a dat vestea pe rețelele de socializare, a scris și Milla un mesaj către fani. ‘Bună, tuturor! Fără știrea mea, Ever a dat vestea că a venit pe lume bebelușul, ceea ce face ca această știe să fie deja veche…”, a scris pe Instagram și Mila.

Mezina familiei a venit pe lume duminică, la 9 dimineața, iar numele ei complet este Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson.

Cea de-a treia fiică a cuplului Jovovich – Anderson se va numi Osian.

Milla Jovovich şi Paul W.S. Anderson s-au căsătorit în 2009.

Actriţa s-a măritat la vârsta de 16 ani cu Shawn Andrews, în 1992, însă mariajul a fost anulat după numai două luni. Ea a fost căsătorită şi cu regizorul Luc Besson, între anii 1997-1999.

libertateapentrufemei.ro


FEB 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...