[ X ]
[ X ]
FRESH
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...
E SINGURĂ, dar… Lia Taburcean: „Am pe cineva cu care comunic, cu care ...

Adelina Pestriţu, anunţ neaşteptat după nuntă

Adelina Pestriţu a avut o nuntă de basm şi s-a bucurat de fiecare emoţie trăită. Acum, fosta prezentatoare TV are planuri mai cu ţinutele purtate.

“Pentru rochia-prinţesă pe care am purtat-o la cununia religioasă urmează să organizez o licitaţie (încă nu am organizat, dar mă voi ocupa în perioada imediat urmatoare), iar banii pe care îi voi obţine în schimbul ei vor merge direct la copiii cu nevoi speciale. Am purtat-o la cel mai frumos eveniment din viaţa noastra de cuplu şi cu siguranţă va ajunge în mainile cuiva care să o aprecieze aşa cum am apreciat-o şi eu. Dar cel mai important, banii vor face subiectul unui gest nobil, prin care vom contribui la strângerea de fonduri pentru nişte copilasi care au cu adevărat nevoie de ei pentru a trăi şi a se putea bucura de fiecare zi. Îmi doresc să răsplatesc cumva tot binele de care am parte printr-o astfel de acţiune’’, a scris frumoasa brunetă pe Facebook.

Adelina va păstra cea dea doua rochie pentru Zenaida Maria. “Va rămane în garderoba proprie ca amintire a acestui moment mare pentru noi ca familie. Zeny va fi bucuroasă de ea peste ceva timp, atunci când îi voi povesti, îi voi arăta poze şi cu siguranţă va vrea să o probeze şi să o plimbe prin casă spre amuzamentul tuturor’’, a mai spus fosta prezentatoare TV.

okmagazine


IUL 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...