[ X ]
[ X ]
FRESH
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...
Acest VIDEO a devenit VIRAL! Ionel Istrati A PROVOCAT mai multe vedete ...
Katy Rain S-A TRANSFORMAT în bărbat și a lansat „Imn de stat ACASĂ”: ...
Adriana Ochișanu STĂ ACASĂ cu Mihaela: „Este foarte complicat să ții ...

Adelina Pestrițu s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au fost șocați: „Jur că nu te-am recunoscut”

Vedetele apar întodeauna machiate, coafete și aranjate, arătând de fiecare dată impecabil. Puține sunt însă cele care au curaj să se arate publicului și nemachiate, iar printre acestea se numără și Adelina Pestrițu.

Celebra brunetă a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare nemachiată, iar admiratoarele ei au lăudat-o pentru felul în care arată. Pregătită de culcare și îmbrăcată într-o  pijama cu halat din satin alb, Adelina s-a pozat pe marginea patului cu părul prins într-o fundă neagră, după ce s-a demachiat și le-a dezvăluit admiratoarelor sale cum își îngriijește față. Frumoasa brunetă  a mărturisit că pentru îngrijirea tenului folosește apă micelară cu acid hialuronic microcapsulat.

Admiratoarele ei au fost de părere că este frumoasă și cu machiaj și fără, însă nemachiată pare mai tinerică.

70983599_695161437635755_4211980975836450386_n

„Esti superba,nici nu iti trebuie machiaj!’, „Jur că nu te-am recunoscut, ești superbă’, Fară machiaj ești mult mai tinerică’,„ Superbă și fără machiaj,  ești o drăguță’, „Să te lași mereu așa fără machiaj, ești mult mai tinerică’, „Naturală și frumoasă’, i-au scris unele prietene virtuale.

Însă, Adelina nu a scăpat nici de mesajele urâcioase ale unor mai femei mai cârcotașe, care au vrut să sublinieze faptul că are operații estetice și după părerea lor a cam exagerat cu ele.

„ Cred și eu, cu toate filtrele pe care la faci și operațiile estetice care le ai, normal să arați perfect’, „Doar operatii,fără make.up’,  Cât de cât ciudat’,  „Se vede botox-ul , operațiile.  Of, ce se mai pocesc unele, mai rău ca înainte de operații arăți….parcă e un bărbat cu buze injectate …’, au fost câteva dintre comentariile negative ale internauților.

Cu toate acestea, Adelina este într-adevăr o femeie frumoasă care are foarte multă grijă de aspectul ei. Imediat după ce a devenit mamă, ea a reușit să slăbească spectaculos cu dieta cu somon, făcută de ea, și are mare grijă de tenul ei, pe care îl curăță și îl hidratează în fiecare dimineață și seară. Mai mult, bruneta are mare grijă de siluetă și se pare că nu face deloc excese alimentare și are grijă să facă sport cât de des poate.

72877489_723442504789798_6542744836888475092_n

libertateapentrufemei.ro


OCT 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...