[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Adevărul despre relațiile amoroase ale lui Brad Pitt după separarea de Angelina Jolie. Starul a lămurit lucrurile

Actorul american Brad Pitt a acordat un interviu pentru The New York Times, în care a vorbit deschis și despre viața sa sentimentală, scrie libertatea.ro.

În ultimii trei ani, după separarea de Angelina Jolie, despre Brad Pitt s-a spus că ar fi trăit diverse povești de dragoste. Despre starul hollywoodian s-a spus că ar fi avut relații amoroase cu fosta sa parteneră de viață – Jennifer Aniston, Charlize Theron, Kate Hudson, Ella Purnell, Sienna Miller, Neri Oxman și Alia Shawkat. Însă, niciuna dintre aceste relații nu a fost confirmată.

În interviul pe care l-a acordat pentru The New York Times, Brad Pitt a lămurit situația. „Nu știu cu câte femei s-a spus că am ieșit în ultimii doi sau trei ani și nimic din toate acestea nu este adevărat”, a afirmat Brad Pitt, potrivit 20minutos.es.

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul a fost căsătorit cu Angelina Jolie. Cei doi și-au unit destinele în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.


DEC 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...