[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Adevărul despre relațiile amoroase ale lui Brad Pitt după separarea de Angelina Jolie. Starul a lămurit lucrurile

Actorul american Brad Pitt a acordat un interviu pentru The New York Times, în care a vorbit deschis și despre viața sa sentimentală, scrie libertatea.ro.

În ultimii trei ani, după separarea de Angelina Jolie, despre Brad Pitt s-a spus că ar fi trăit diverse povești de dragoste. Despre starul hollywoodian s-a spus că ar fi avut relații amoroase cu fosta sa parteneră de viață – Jennifer Aniston, Charlize Theron, Kate Hudson, Ella Purnell, Sienna Miller, Neri Oxman și Alia Shawkat. Însă, niciuna dintre aceste relații nu a fost confirmată.

În interviul pe care l-a acordat pentru The New York Times, Brad Pitt a lămurit situația. „Nu știu cu câte femei s-a spus că am ieșit în ultimii doi sau trei ani și nimic din toate acestea nu este adevărat”, a afirmat Brad Pitt, potrivit 20minutos.es.

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Starul a fost căsătorit cu Angelina Jolie. Cei doi și-au unit destinele în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.


DEC 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...