[ X ]
FRESH
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...
Acum e clar DE LA CINE a moștenit frumusețea! Laura Vetty, alături ...
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...

Adevărul neștiut despre inelul de logodnă al Prințesei Diana, pe care îl poartă acum Kate Middleton

Știm cu toții istoria acestui inel de logodnă, aflat acum în posesia Ducesei de Cambridge. I-a aparținut regretatei Prințese Diana, și i-a fost dăruit lui Kate de către Prințul William odată cu cererea în căsătorie. Însă, puțini sunt cei care cunosc adevărata poveste din jurul inelului cu safir, devenit unul dintre cele mai cunoscute inele de logodnă din lume!

Pe 16 noiembrie 2010, Clarence House anunțat cu fast logodna Prințului William cu iubita din facultate, Catherine Middleton. Pe atunci, toți suspinau nostalgici vizavi de inelul de logodnă dăruit lui Kate, care îi aparținuse anterior Prințesei Diana, decedată în august 1997.

kate-inel-de-logodna23-768x713

Inelul în sine era cu adevărat spectaculos. O bijuterie rară, compusă dintr-un safir albastru, rotund, înconjurat de 14 diamante, totul susținut de un suport de aur alb de 18 carate. Original, el fusese creat de Garrard & Co., iar la acea vreme, adică în 1981, a costat doar 28.000 de lire sterline, deși acum e cotat la 300.000 de lire sterline.

printesa-diana-inel-de-logodna

Detaliul neștiut, însă, este faptul că inelul nu a fost creat special pentru Prințesa Diana. Și nici măcar nu a fost ales de Prințul Charles! Chiar Diana a fost cea care a ales cu ce inel să fie cerută în căsătorie, uitându-se pe un catalog de bijuterii deja create. La acea vreme, lucrul acesta a stârnit critici, mulți considerând că nu e demn ca soția moștenitorului tronului britanic să poarte un inel care nu a fost creat special pentru ea. Au numit inelul, ”inelul de logodnă al unui om de rând”.

okmagazine.ro


SEP 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...