[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Adriana Lima a fost considerată cea mai sexy femeie din lume, dar astăzi a ajuns de nerecunoscut. Și-a distrus fața cu operațiile estetice

Adriana Lima a fost una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume și cel mai bine plătit și longeviv îngeraș Victoria`s Secret, însă astăzi la 38 de ani este de nerecunoscut.

E considerată una dintre cele mai sexy  femei din lume și avea o frumusețe aparte, fiind înaltă, șatenă și cu ochii albaștri și un chip angelic. Însă, aceasta a reușit să-și distrugă chipul cu operații estetice, iar astăzi a devenit de nerecunoscut, transformându-se în femeia pisică. Vrând să-și reîntinerească chipul, Adriana a exagerat cu injectarea pomeților realizați, iar pielea feței ei este atât de întinsă, încât și-a schimbat întreaga fizionomie.

Adriana-Lima-a-devenit-de-nerecunoscut

Lima a participat, zilele trecute,  la gala de decernare a premiilor FN Achievement de la New York , și a atras toate privirile, fanii fiind șocați când i-au văzut noul look.

Vedeta s-a retras anul trecut  de la Victorias Secret, după ce a defilat cu aripile de Îngeraș timp de 20 de ani, precizând că vrea să se implice mai mult în activități pentru promovarea și ajutarea femeilor. Mai mult, deși era una dintre cele mai dorite femei din lume, superba braziliancă a mărturisit că și-a pierdut virginitatea abia la 27 de ani, după ce s-a căsătorit cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

Acesta a ținut cont de regulile impuse de religia sa și nu a dorit să facă sex înainte de căsătorie. Cu toate acestea, căsnicia lor nu a durat iar cei doi au divorțat cu mare scandal.

Top-modelul brazilian a lucrat 20 de ani pentru Victorias Secret și a participat la 18 ediții ale celebrei parade anuale a casei de modă, potrivit jurnaliștilor de la revista People’. Devenită celebră ca model al casei Victorias Secret, Lima a fost imaginea unor companii precum Maybelline, Kia Motors, dar şi pentru Super Bowl. În perioada 2009 -2014, Lima a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet sârb Marko Jarić, cu care are doi copii.

libertateapentrufemei.ro


DEC 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...