[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Alex Rodriguez, dezvăluiri despre Jennifer Lopez: „S-a terminat...”

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au logodit în primăvara acestui an, iar acum își plănuiesc și nunta. Cei doi nu împărtășesc doar o iubire imensă, ci și patru copii – doi ai lui A-Rod și doi ai artistei. Însă se pare că bărbatul nu reușește să își țină în frâu copiii, J-Lo fiind „cocoșul” în casă.

Rodriguz, în vârstă de 44 de ani, a vorbit deschis despre rolul de tată și despre familia sa mixtă. Acesta a afirmat că este dificil să crești patru copii și nu s-ar descurca fără ajutorul logodnicei sale.

„Avem patru copii și niciunul nu ascultă de Tata”, a spus Alex în cadrul unei emisiuni televizate.

În momentul în care Jennifer și Alex s-au logodit, în luna martie, cei doi și-au unit și familiile, creând astfel un grup de șase persoane.

Bărbatul are două fete, Ella (11 ani) și Natasha (15 ani), în timp ce Lopez are doi copii gemeni, Emme și Maximilian (11 ani). Iar când Alex Rodriguez este singur acasă cu cei patru copii, acesta spune că încearcă din răsputeri că își îndeplinească îndatoririle de părinte.

Înainte de a ajunge acasă, eu sunt șeful. Când ajung acasă, eu sunt securitatea, sunt Uber, sunt profesor”, a afirmat fostul jucător de baseball.

Dar în clipa în care Jennifer Lopez intră pe ușă, el își pierde statutul. „S-a terminat. Când ea ajunge acasă, ea este șeful”, a glumit iubitul artistei.

Mai mult, el a explicat că este atras de femei puternice. „Sunt atras de femei puternice din cauza mamei mele – ea avea două joburi. Am o soră incredibilă și cred în egalitatea femeilor. Femeile sunt viitorul”, a completat Alex Rodriguez.

Celebrity Social Media Photos!

unica.ro


NOI 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...