[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum a reacționat Cristiano Ronaldo pe Instagram, când a văzut-o pe ...
Christina Ricci, bătută de soţ. Actriţa a cerut ajutorul poliţiei
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...

Alexandra Stan profită din plin de izolare. Nu a mai ieșit din casă de 8 săptămâni. „Am făcut pentru prima dată pâine și covrigi”

Alexandra Stan se află în izolare de 8 săptămâni, însă nu se plictisește. Artista a povestit cum își petrece timpul în această perioadă și ce a gătit pentru prima dată.

„Nu mă plictisesc. Reușesc să fac în fiecare moment al zilei ceva. Curățenie, mâncare, să mă joc cu Herky, motanul meu, alerg pe bandă, fac live-uri pe social media, înregistrez video-uri pentru TikTok, compun versuri, merg la cumpărături pentru părinții mei. Chiar am ce face în această perioadă”, a spus Alexandra Stan pentru revista VIVA!

Alexandra Stan a gătit în toată această perioadă. Ba mai mult, nu a ezitat să experimenteze lucruri noi. Artista a făcut pentru prima oară pâine și covrigi. „În perioada de izolare am făcut pentru prima dată pâine și un fel de covrigi. Am devenit expertă. Deja am făcut de vreo 5 ori și le-am dus și părinților mei. Gătesc multe feluri de mâncare, de la tradițională la paste, salate și dulciuri”, a mai adăugat artista.

libertatea.ro


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...