[ X ]
FRESH
La cei 60 de ani ai săi, Madonna a anunțat recent că suferă de o boală ...
DUET SPONTAN în mașină! Ana Cernicova și Amelia Uzun au cântat „Friends”! ...
Olia Tira – IMPRESII din vacanța în SUA! În cel mai scump club de ...
Edith Gonzalez şi-a planificat propria înmormântare. Unde şi-a dorit ...

Amy Schumer îşi compară sarcina cu a lui Meghan Markle: ”De ce mergi pe tocuri aşa înalte?”

Jovială cum o ştim, Amy Schumer a ţinut un număr de stand-up comedy, în care a vorbit despre sarcina ei, care s-a dovedit a fi la fel de grea precum a lui Kate Middleton, suferind de ”hyperemesis gravidarum”.

Amy a dezvăluit că a suferit de greţuri şi ameţeli şi că a fost nevoită să fie internată de mai multe ori în spital pe timpul sarcinii, asemenea Ducesei de Cambridge. În stilu-i characteristic, actriţa a mărturisit şi că şi ea trebuie să nască în aprilie, precum Ducesa de Sussex, şi că alăturarea cu aceasta nu o flatează: ”Vă spun eu cu cine nu este amuzant deloc să fii însărcinată în acelaşi timp. Meghan Markle! Cred că am rămas însărcinate în acelaşi timp”.

Mai departe, Amy a povestit că o admiră pe Ducesă că poartă tocuri aşa înalte în timpul sarcinii şi că face să pară totul atât de uşor: ”Ea e tot timpul pe tocuri de 15 cm, outfituri adorabile şi nu se vede deloc burta. Oamenii mă văd pe mine şi zic: ”Oh, ultimele săptămâni din sarcină sunt cele mai grele, aşa-i? Cred că-i văd urechea!”, a glumit, actriţa.

Tot numărul de stand-up comedy al lui Amy Schumer poate fi urmărit pe Netflix.

okmagazine.ro


MAR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...