[ X ]
[ X ]
FRESH
Regizoarea Victoria Roșca vrea SĂ FILMEZE UN SERIAL: „Abia scriu textul, ...
Accidentul rutier I-A DAT PLANURILE PESTE CAP! Tatiana Spînu: „Balul ...
Cele mai sexy calități ale fiecărei zodii
Kate Middleton s-a simțit „izolată” și „ruptă de lume”

Andra a dezvăluit motivul pentru care nu mai pune gura pe alcool! Prima beţie i-a rămas întipărită în minte

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste din România, având o carieră de success şi o familie foarte frumoasă şi fericită, însă Andra are şi lucruri pe care încearcă să le ascundă de ochii publicului.

Cu toate acestea, cântăreaţa a vorbit, potrivit celor de la Spy News, pe canalul ei de YouTube despre o perioadă din trecut, când era la începutul relaţiei cu Măruţă şi când a băut puţin mai mult vin decât trebuia.

Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit“, a spus Andra.

okmagazine.ro


NOI 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...