[ X ]
[ X ]
FRESH
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...
A avut 2 ROCHII DE MIREASĂ! Elena Javelea: „A fost o nuntă moldovenească, ...
Aura – MĂRTURISIRI despre cum a aflat că TATĂL EI NU MAI E: „Eram ...

Andra, însărcinată cu al treilea copil? Când au văzut această poză cu artista, toți fanii au rămas mască. „Burtica aia ascunde vreo supriză?”

De câteva luni au apărut zvonuri că Andra Măruță ar fi din nou însărcinată. Fanii așteaptă cu sufletul la gură ca vestea să fie confirmată de artistă, însă artista păstrează tăcerea. Cu toate acestea, pozele făcute publice de frumoasa cântăreață vorbesc de la sine.

În ultima vreme, Andra postează pe rețelele de socializare imagini care dau de gândit faniilor. Pe lângă faptul că poartă numai haine largi, ea încearcă să facă poze de la brâu în sus. Însă ultima poză publicată de artistă pe Facebook pare că aceasta încearcă să-și ascundă burtica, iar fanii au răbufnit.

„Hai cu vestea de însărcinată ??”, ”E băiețel?”, ”Și eu cred asta. În ultima perioadă își face poze doar de la brâu în sus. Să fie într-un ceas bun dacă este așa.?”, „ Burtica aia ascunde vreo supriză?”,  ”Tot asta cred și eu, de câteva zile, că este însărcinată. Spre deosebire de celelalte care au anunțat că au deja câte 4-5 luni, ea vrea să vină cu copilul direct. Nu-i rău nici așa. Să fie sănătoși, asta este cel mai important”, „Noi zâmbim odată cu tine și dă-ne de veste că ați programat încă un bebe. Așa se vede de afară”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Andra

Își doresc  să devină din nou părinți de anul trecut

Cătălin Măruță a dezvăluit încă de anul trecut, din luna octombrie, că el și frumoasa artistă își mai doresc un copil, cât mai curând.

”Ne plac foarte mult copiii și toată lumea se bucură când are o familie așa cum își dorește. Andra provine dintr-o familie numeroasă, eu sunt singur la părinți, dar normal că ne dorim și ne-am bucura  să spunem uite, vom mai avea un copil”, a spus Cătălin Măruţă,  într-un interviu pentru Libertatea.ro.

libertateapentrufemei.ro


NOI 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...