[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

Andra și Cătălin Măruță au trecut testul longevității, după 11 ani de căsnicie: "Avem dispute, dar ne trece repede!"

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și fac echipă perfectă atât acasă, cât și în viața profesională – el prezentator la PRO TV, ea artistă și jurat la “Românii au talent”.

Andra și Cătălin Măruță pun însă pe primul loc familia, iar cei doi copii ai lor – Eva și David – au pășit și ei deja în lumea showbizului. Cum au reușit Andra și Cătălin să reziste împreună atât de mult timp? Ne-a dezvăluit secretul chiar Andra!

Libertatea: Deja Eva îți calcă pe urme în ceea ce privește muzica. Îți surâde ideea să îi predai ștafeta, cum se spune? Cum e relația mamă-fiică? O iei cu tine la concerte?

Andra: Eu cred că Eva și David au fiecare personalitatea lui, iar dacă vor vrea să facă muzică, oricum nu vor cânta la fel, nu vor alege același stil, așa cum nici eu nu i-am călcat pe urme tatălui meu în totalitate. Și vremurile se schimbă, dar și artistul are propriul lui stil. Eu cânt cu Eva prin casă mereu, da, iar la Opera Română am și urcat pe scenă împreună. Însă eu cred că mai târziu își vor alege copiii drumul propriu. Acum e o joacă frumoasă.

Tu sau Cătălin, care este părintele care nu le refuză nimic copiilor și care este părintele mai autoritar?

Suntem echilibrați, cred că amândoi ținem la aceleași reguli: să creștem copiii cu răbdare, atenție, blândețe.

11 ani de mariaj, doi copii reușiți, o familie frumoasă. Care este secretul fericirii? Cum ați depășit momentele grele din căsnicie? Rezolvați disputele cu umor?

Formăm o echipă foarte bună, ne iubim mult și prioritatea noastră este familia. Așa că orice conflict se stinge foarte repede, până la urmă ne dorim același lucru. Avem rareori dispute, iar când apar, motivul e de obicei oboseala. Ne trece repede. RECOMANDĂRI Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

Apropo de familie, vă mai doriți un urmaș sau formula actuală este potrivită?

Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie.

Orice femeie are slăbiciuni pentru haine, pantofi, parfumuri. Tu la ce nu poți să reziști? Cum arată dressingul tău și ce faci cu hainele pe care nu le mai porți?

Dressingul meu este cam plin, dar asta pentru că sunt artistă și am deseori apariții la televiziune sau ședințe foto. Îmi plac pantofii la nebunie, e adevărat, dar nu neapărat cei eleganți, ci mai degrabă sport, comozi, cel puțin în ultima perioadă la asta mă uit. Am parfumuri, da, pentru că le și primesc în dar, însă am un anumit parfum preferat pe care îl folosesc de ani de zile.

În timpul liber, ce activități te relaxează?

Îmi place să ies în oraș cu familia, deși nu aș zice că asta e relaxant, nu stau o clipă! Dacă e vorba de relaxare, aș zice că prefer să citesc, să merg la cinema, la restaurant.

libertatea.ro


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...