[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Andra și Cătălin Măruță și-au recunoscut, reciproc, defectele

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri din showbizz-ul autohton, totodată fiind apreciați și pentru discreția de care dau dovadă cu privire la relația lor. Cu toate astea, din când în când, mai scapă câte o picanterie din intimitate, scrie unica.ro

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună doi copii minunați, David, în vârstă de 8 ani, și Eva, 4 ani, care, se pare, le calcă pe urme, fiica lor, având deja vlog la 4 ani.

Învitați în studiol Pro Fm, Andra și Cătălin Măruță și-au recunoscut, reciproc, defectele: “Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla”, – a spus Andra, după care a enumerat, totuși, și câteva dintre calitățile lui Cătălin: „Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a dezvăluit artista, conform cancan.ro

Andra-si-catalin-maruta-poze-nunta-0

Cătălin Măruță, la rândul său, a dezvăluit care este cel mai mare defect al Andrei: “Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: “ușor, ușor, ușor”! Are chestia asta mereu, pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”. – a spus soțul artistei. Cu toate că atunci s-au cunoscut, nu a fost nici pe departe dragoste la prima vedere, ba mai mult, Andrei i-au displăcut total pletele prezentatorului TV.

Andra-si-Catalin-Maruta-1

Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele” pe care o cânta Andra, însă nici atunci nu s-a aprins flacăra iubirii. A durat doi ani până ce Andra și Cătălin și-au dat seama că există o atracție între ei și abia atunci au dat frâu liber sentimentelor și au început relația. Între timp Cătălin s-a tuns și se pare că noul look a fost pe placul Andrei care a început să-l vadă cu alți ochi.

Catalin-Maruta-andra-si-copiii-familia


DEC 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...