[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Andreea Bălan, despre clipele de groază prin care a trecut când a fost la un pas de moarte: „Am fost deschisă şi operată de trei ori“

Este una dintre cele mai iubite artiste din ţara noastră, a debutat în industria muzicală când era doar o adolescentă, iar astăzi Andreea Bălan vorbeşte despre trecut, prezent şi viitor.

Chiar dacă în urmă cu doar câteva luni a trecut printr-o cumpănă, viaţa ei fiind pusă în pericol după ce a născut a doua fetiţă, Andreea Bălan este încrezătoare şi are puterea de a vorbi despre clipele de groază prin care a trecut.

Atunci când ai 20 sau 30 de ani, ai impresia că eşti invincibil şi nemuritor. Nu te gândeşti nicio clipă că ai putea să mori. Prin urmare, eu credeam despre mine că sunt puternică fizic şi psihic, că nimic nu mă poate doborî, că am o condiţie fizică excelentă şi că sunt sănătoasă tun.

În momentul în care m-am văzut legată de aparate la terapie intensivă (nu odată, ci de trei ori, pentru că am fost deschisă şi operată de trei ori), imaginea pe care o aveam despre mine mi s-a dărâmat instant şi asta m-a făcut să sufăr foarte tare. Am rămas cu o temere în acest sens, cu temerea unui pericol, şi am realizat că nu suntem invincibili şi nemuritori“, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

okmagazine.ro


AUG 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...