[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă. La nuntă va avea nu una, ci 3 rochii! FOTO&VIDEO//

Deja a anunţat că ea şi George Burcea se vor căsători religios, odată cu botezul Clarei, aşa că a început din nou goana după cea mai frumoasă rochie.

Andreea Bălan şi soţul său, actorul George Burcea, se află, de câteva săptămâni încoace, în febra pregătirilor de nuntă şi botez. Căci, aşa cum şi-au anunţat fanii, odată cu creştinarea mezinei lor, Clara, vor face şi căsătoria religioasă.

După ce au stabilit că evenimentul va avea loc în Bucureşti, la exclusivistul Le Chateau, a început şi goana după rochia de mireasă perfectă, care trebuie să fie una de prinţesă, de vreme ce nunta se va ţine la „castelul din inima Capitalei”.

La sfatul stilistei sale, Andreea Bălan a vizitat showroom-ul designerului Otilia Brăiloiu, ale cărei creaţii le apreciază.

„Mi-am dorit foarte mult ca Otilia Brailoiu să îmi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu creează doar rochii de mireasă, ci spune povestea iubirii prin designul lor, iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei, pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, ci oferim poveşti frumoase şi emoţii oamenilor”, şi-a argumentat Andreea Bălan alegerea.

Pe 15 septembrie voi avea 3 rochii de mireasă şi fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunţii noastre – Nuntă şi Botez în Paradis, care este inspirat din titlul showului meu Paradis, show lansat recent”, a mai explicat artista.

În ceea ce priveşte cerinţele sale pentru rochia de vis, Andreea Bălan ar vrea „în primul rând, spatele gol, să aibă liniile de corset, să nu fie plină la gât, un pic pe umeri, cu fluturaşi şi cu volum. Dar o las pe Otilia să creeze ceva frumos şi să mă surprindă”.

okmagazine.ro


IUL 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...