[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Andreea Bălan s-a umplut de bani, în urma divorțului de George Burcea! Artista a luat o decizie radicală

Divorțul de George Burcea nu i-a adus Andreei Bălan doar suferință, ci și sume frumușele în conturi. De când s-a mediatizat necazul din viața ei, Andreea Bălan a avut parte de numeroase contracte de imagine, care i-au adus multe zerouri în conturile bancare, scrie cancan.ro

În urma divorțului de George Burcea, Andreea Bălan a rămas cu un gust amar și cu maximă dezamăgire în suflet. Artista a primit, totuși, și un mare plus de la viață. Andreea Bălan se află pe pantă ascendentă în ceea ce privește cariera ei muzicală, căci ultima melodie pe care a lansat-o i-a adus, pe lângă locul 1 în trending, și foarte multă admirație din partea fanilor săi, care i-au spus că și-a pus sufletul pe hârtie și datorită acestui lucru, melodia „Inimă de fier” a ajuns la inimile tuturor.

Mai mult, pe lângă satisfacțiile de pe plan muzical, Andreea Bălan a mai primit și numeroase oferte de promovare a anumitor produse, lucru pe care l-a și făcut, în ultimal săptămână. Artista a început cu promovări de produse cosmetice, dar a făcut reclamă și la un fier de călcat, toate acestea întâmplându-se pe rețelele de socializare.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Andreea Bălan a încasat sume frumușele în urma contractelor primite din partea diverselor firme, iar motivul pentru care vedeta nu a promovat produse până acum este acela că nu avea suficient capital de imagine, mai notează sursa.

De asemenea, Andreea Bălan a decis ca de acum înainte să accepte contractele care i se oferă, în condițiile în care este mulțumită de ofertele financiare pe care le primește. Sursa citată mai informează că în ultimele 2 săptămâni, Andreea Bălan a câștigat suma de 5.000 de euro, pentru promovările făcute.


MAR 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...