[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce a dus la ruptura dintre cei doi

Divorțul surprinzător dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost pentru mult timp subiectul principal din showbiz-ul românesc. Ruptura celor doi la doar câteva luni după căsătorie a șocant pe toată lumea și a ridicat numeroase semne de întrebare, scrie cancan.ro

Pentru că o asemenea despărțirea trebuie să aibă niște motive întemeiate în spate toată lumea a încercat să le afle, iar recent au ieșit la iveală noi detalii despre ce s-a întâmplat între cei doi. Se pare că, întregul divorț are la bază nemulțumirile lui George pe care le-a strâns de-a lungul timpului.

După patru ani de relație și doi copii, George a decis că nu mai este împlinit și nu se mai simte bine în relația lui, așa că drumul până la divorț nu a fost unul lung. Deși Andreea Bălan a suferit destul de mult din această cauză, a decis să nu se lase copleșită și chiar ea a depus actele pentru divorț.

Mariajul celor doi nu s-a încheiat în termeni tocmai amiabili. În cele trei luni de când au anunțat că nu mai formează un cuplu cei doi s-au atacat constant prin intermediul rețelelor de socializare și al presei. Au fost aruncate cuvinte dure de ambele părți, lucru ce a dus la încheierea oricărei relații între ei, în prezent cei doi ne mai vorbind.

Însă, se pare că adevăratul motiv care a provocat ruptura are la bază faptul că Andreea Bălan nu îl susținea cu nimic pe George în proiectele personale. Mai mult prin atitudinea sa negativă și pesimistă îl descuraja pe acesta în orice inițiativă lua.

 „El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță.

 Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei. Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a declarat un apropiat al actorului, pentru impact.ro.


MAI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...