[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Andreea Marin a pățit-o: ”A cedat…” Adio sport, adio tocuri!

De ceva vreme o admirăm pe Andreea Marin ba la sală, ba pe bicicletă. Mereu activă, plină de energie, în dorința de a se menține în cea mai bună formă. Din păcate, însă, va fi nevoită să ia o pauză.

O greșeală a costat-o destul de mult, transformând-o în ”cățelușul șchiop”, după cum anunță chiar ea pe o rețea de socializare.

Din seria graba strica treaba sau asa nu, nu faceți ca mine!: in loc sa îmi încep ziua la sala de sport, asa cum îmi place și e sanatos, o încep alături de medici, care au grija să-mi repare glezna dureroasa”, a scris vedeta pe Instagram, postând și piciorul aflat în suferință.

Dar ce s-a întâmplat? ”Pentru ca nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine, tendonul lui Ahile a cedat”, a explicat vedeta, atrăgând atenția că asta se poate întâmpla oricui și că lucrurile pot fi mai serioase decât par.

La început, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit cățelușul schiop, abia puneam piciorul în pământ, nici gând sa mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-asa!”, se plânge Andreea Marin pe Instagram.

Eu sunt energia întruchipata și pedeapsa mai mare nu exista decât sa ma obligi sa stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e graba, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferența”, mai scrie vedeta, specificând însă că este ”pe drumul cel bun”, spre vindecare.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

www.libertateapentrufemei.ro


FEB 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...