[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Lili Lozan despre cum e să fii MAMĂ: Acum mă uit la pozele din arhivă...parcă ...
,,Ești cum te-am visat” CEA MAI NOUĂ MELODIE de la Mihaela Tabură: ...
Violeta Grecu S-A CĂSĂTORIT!: Doar noi …cu măști, parcă plăteam serviciile ...
Mark Stam ESTE ENTUZIASMAT: Abia aștept să vă arătăm SURPRIZA!

Andreea Marin a pozat în costum de baie. Imagini nemaivăzute

Andreea Marin a plecat într-o mică escapadă alături de iubitul ei. Ce doi au ales ca destinaţie Bali, scrie okmagazine.ro.

Mai fericită ca niciodată, fosta prezentatoare de televiziune a decis să lase inbiţiile la o parte şi să poze în ipostaze sexy. Andreea a îmbrăcat un costum de baie  de culoare neagră, ce îi lasă la vedere formele, asta în timp ce se lăsă cucerită de privelişte. “O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiştii nu ajung decât întâmplător, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simţi că natura cu chip de junglă ascunde ceva preţios la capătul căutării.

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătatorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele aşezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se inteţea şi am bănuit că acolo se ascunde o comoară: un colţ de rai!”, a scris Andreea pe conturile de socizalizare.

andreea2

Fosta prezentatoare a ţinut să le dea un sfat celor care vor să se aventureze în Bali. “Reţeta mea: închiriază un scuter, căci pe unde te sfătuiesc eu să hoinăreşti nu poţi intra cu masina, caută cu îndrăzneala cărări strâmte, nebatatorite, cu natură cât mai puţin imblânzită de om, lasa motorul sa se odihnească acolo unde nu mai poate străbate şi ia-o la pas, asculta susurul apei şi coboară pe pietre şi podeţe de bambus pâna la râu, urmează firul apei şi la capătul lui vei descoperi o comoara: cascada ascunsa de ochii turiştilor. E numai a ta, lasă-te imbratişat(ă) de ea! N-o vei uita!”


IAN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...