[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

Andreea Marin a primit de la iubit un inel copia celuia purtat de Lady Di şi Kate Middleton

Trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, care pare să stabilizeze pe zi ce trece mai mult. De Paşti, frumoasa prezentatoare a primit un inel care este copia fidelă a celuia de logodnă purtat de regretata Lady Di şi succesoarea sa, Kate Middleton.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Andreea Marin a mărturisit că a petrecut sărbătorile pascale doar în doi, fiica ei fiind plecată ba la bunici, ba la tatăl ei, cântăreţul Ştefan Bănică Jr. ”Violeta a fost la bunica ei, a vrut să fie cu frăţiorul ei, a fost la Ştefan şi de aceea am fost în doi de Paşte”, a mărturisit ”Zâna Surprizelor”.

Cu această ocazie, Andreea a mărturisit şi că a fost răsfăţată de iubit de Paşte şi că a primit de la el, în dar, un inel special. Spunem special, căci acesta reprezintă o copie a inelului de logodnă primit de Lady Di de la Prinţul Charles, lăsat moştenire lui Kate Middleton, aleasa fiului său.

Inelul primit de Andreea Marin nu este, însă, unul de logodnă, după cum mărturiseşte chiar ea. ”Este o replică a inelului Prinţesei Diana. Şi eu, la rândul meu, sunt prinţesa cuiva. (…) E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie”, mai spune Andreea Marin.

Prezentatoarea TV mărturiseşte că relaţia ei este una împlinită şi fericită şi că nu simte nevoia să facă pasul cel mare, din nou: ”Ştii, eu am învăţat, din păcate, din experienţa mea, că poţi avea un act şi să fii nefericit cu actul acela şi, în acelaşi timp, poţi să nu-l ai şi să te simţi mai implicat ca oricând”.

okmagazine.ro


MAI 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...