[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Andreea Marin a sărbătorit FLORIILE. Puțini știu că are și un NUME DE FLOARE!

Andreei Marin, ziua de florii îi amintește mult de mama ei care purta același prenume ca și ea. Andreea Marin a publicat o imagine pe o rețea de socializare cu ocazia aceste zile, ieri, iar prietenii virtuali au reacționat imediat.

Andreea Marin, mama ei și fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică, poartă același prenume. Pe Andreea Marin o mai cheamă și Violeta, la fel ca pe fiica ei care se numește Ana Violeta.

„Zâna suprizelor” a mărturisit că și pe mama ei o chema tot Violeta, motiv pentru care ea a ales să dea mai departe acest nume și fiicei sale.

Andreea Marin și-a pierdut mama într-un mod tragic, ea a decedat chiar în brațele vedetei când era foarte mică, potrivit Antena Stars.

„La mulți ani, Florilor! Să vă înflorească sufletul! O zi frumoasă și plină de bucurii!”, a fost mesajul scris de vedetă.

Andreea Marin a povestit cu greutate despre momentul în care și-a pierdut mama și cât de greu i-a fost să treacă peste momentul tragic.

“Cred că a fost un semn predestinat, așa a fost să fie cred…pentru că mașina în care o transportam pe mama spre spital a rămas fără benzină la doar 100 de metri de acesta. A trebuit să o dăm jos și să o cărăm în brațe până acolo, prin ploaie. Practic, s-a stins chiar în fața mea, nu a rezistat, a fost mult prea târziu. O vreme am dat vina pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat, apoi m-am surprins cerându-i să mă ajute în alte ocazii, fără să îmi dau seama imediat de acest lucru. Mi-am recăpătat încrederea în el, treptat”, povestea Andreea Marin.


APR 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...