[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Andreea Marin a sărbătorit FLORIILE. Puțini știu că are și un NUME DE FLOARE!

Andreei Marin, ziua de florii îi amintește mult de mama ei care purta același prenume ca și ea. Andreea Marin a publicat o imagine pe o rețea de socializare cu ocazia aceste zile, ieri, iar prietenii virtuali au reacționat imediat.

Andreea Marin, mama ei și fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică, poartă același prenume. Pe Andreea Marin o mai cheamă și Violeta, la fel ca pe fiica ei care se numește Ana Violeta.

„Zâna suprizelor” a mărturisit că și pe mama ei o chema tot Violeta, motiv pentru care ea a ales să dea mai departe acest nume și fiicei sale.

Andreea Marin și-a pierdut mama într-un mod tragic, ea a decedat chiar în brațele vedetei când era foarte mică, potrivit Antena Stars.

„La mulți ani, Florilor! Să vă înflorească sufletul! O zi frumoasă și plină de bucurii!”, a fost mesajul scris de vedetă.

Andreea Marin a povestit cu greutate despre momentul în care și-a pierdut mama și cât de greu i-a fost să treacă peste momentul tragic.

„Cred că a fost un semn predestinat, așa a fost să fie cred…pentru că mașina în care o transportam pe mama spre spital a rămas fără benzină la doar 100 de metri de acesta. A trebuit să o dăm jos și să o cărăm în brațe până acolo, prin ploaie. Practic, s-a stins chiar în fața mea, nu a rezistat, a fost mult prea târziu. O vreme am dat vina pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat, apoi m-am surprins cerându-i să mă ajute în alte ocazii, fără să îmi dau seama imediat de acest lucru. Mi-am recăpătat încrederea în el, treptat”, povestea Andreea Marin.


APR 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...